een verslagje van een leuk dagje..

Moderators: Muiz, Firelight, Maureen95, NadjaNadja, Essie73

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Sirius_

Berichten: 10938
Geregistreerd: 09-01-01

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 18-08-01 19:25

Party!!
om 6 uur opstaan, om 7 uur op de rozenkwekerij, tot 12 uur gewerkt. gaap boeiend.
ok het was twaalf uur ik probeerde sahin te ontlopen om te vegen (en nog een half uur te blijven) mar ik kwam hans tegen en hij liet me wel gaan ik blij. naar huis, wat gegeten route uitgedraait en op naar Kim.
Gaaaap stomme doos vergeet ik wat leesvoer mee te nemen en de rit was zo saai ik kende dat deel naar apeldoorn al. maar ok we waren bij afslag kootwijk en ik lees alles in een keer voor nou dat onthouden ze niet, stap voor stap de route gelezen.
ook zo boeiend.
<HR>
aangekomen op de stal keek ik mijn ogen uit, WOW wat is dat mooi zeg. we liepen een stukje kim zei dat ze wel zou staan vlechten en ik kijk korter dan mn neus lang is ik verwacht namelijk gelijk op de stallen aan te komen. even gevraagd en we zijn verder gelopen, vérder dan mn neus lang is want we werden geroepen en daar stond kim én dorine én gerdien bij stallen. even kennisgemaakt, halster gepakt en naar de weide gelopen. *LOL* mn vader met zn nette schoenen en mn moeder met dr hakken, moeten ze door de blubber heen.
even bij de wei vraagt kim of ik ze kon herkennen. nou voor zover ik het zie wel. zeske, oscar, hinke en floor. nou en dan was er nog andries en het zwarte hummeltje die net opstond was auke! mn ouders gingen de wei niet in, die zagen dus alleen een wit streepje Party!!
ze gingen even shoppen ik mocht nog niet té verliefd worden *LOL*
eerst even oscar aaien want die vind ik echt leuk.
met hulp van kim want hij is angstig voor vreemden. daarna even de muts van kim. ze is zelfs al 'zadelmak' Haha!
ok en daarna naar auke toe. was wel heel benieuwd naar dat paardje dat ik misschien (misschien!) krijg.
ging met moeite jane draafde telkens weg en dat hummeltje in galop erachteraab Party!!
had kim jane toch te pakken,. ik loop er naartoe even jane laten snuffelen en na een tijdje had ik zijn kont geaaid! Haha! veder kon niet maar het is een heel leuk veulen.
nog even naar muts gegaan Party!! (hinke dus ik vind muts beter bij haar passen dat zei kim toch ook, muts? *LOL*) floor gepakt na een zoektocht naar het halster. kim hield muts tegen maar die glipte ervandoor maar kon nog wel tegen gehouden worden.
floor gaan poetsen, zadelen, wie zou er het eerst opgaan? dat mocht ikke Lachen en dorine ging zonder zadel op Olimpyc, paardje van anouk een ihw echt heel mooi paard.
nou je kan wel merken dat ik al langer dan een jaar niet meer rijd Verdrietig ik kon floor niet eens wakker krijgen voor de foto Haha!
toen gingen we op pad, limp zat even zo van aaaaaah heerlijk weide! maar kon wel ingehouden worden. na een tijdje stappen mocht ik even gaan aandraven, is wennen hoor na 2 jaar pony's! zitzitstazitzitsta. teewde keer draven was zitzitstazitsta en al wat rechterop (geloof ik)
nou toen kwamen we bij de weide. en daar stond lottel!! hihi.
dorine stapt af van limp ik wil afstappen gaat mamamuts lopen. ff omgekeerd en afstappen.
en toen mocht ik van kim op lot naar de stal terug! Lovers heel erg bedankt kim! bananana ik heb op het mooiste en liefste paard van bokt gereden Party!!
ik heb ten eerste heel lang niet meer gereden, ten tweede zelden op een paard (dit is de 3e keer) en ten derde nooit zonder zadel. even stilstaan voor de foto maar lot had last van een vlieg dus die gaat opzij (wooh daar ging ik haast) maar kim had hem al te pakken. ik zat echt heel vaag maar daarna ging het beter armen wijd en op mn kont gaan zitten als in een leunstoel Lachen (im like a bird!!)
dorine ging in een drafje op floor en toen vroeg kim of ik ook wou aandraven? ehm nee bedankt. maar toch maar gedaan, niet met armen wijd maar goed. en hij zit heerlijk! dansend zoals ze dat zei,
in stap, armen wijd lot is echt eenb heerlijk paard. ik heb graag de teugels in mijn handen maar kim zei zo doe maar los je kan ook op je gewicht sturen. en dat ging ook! wow! en toen leunde ik te ver door en ging hij het andere pad op *LOL*
nouja terug op stal floor even gepoetst terug gedaan in de wei samen met anouk. fotos gemaakt van auke in galop Lovers is dat *&%^^$$@toestel kapot dus álle fotos mislukt Boos!
maar kim had er ook wat.
ehm.. denkdenk ik had een leuke vos gezien Lovers ben daar even op iets gaan zitten naast dat paardje die is ook zo gaaf! maar goed. kim had me de hengsten laten zien. Hanno, WOW die vinnik vet gaaf ik wisselde het af even bij lot hanno lot hanno Party!! maar ok boeiend. alderick gezien oortjes plat Verdrietig zon mooi paardje doet ie zn oortjes plat. beide hengsten maar hanno lijkt wel een stier vergeleken bij alderick.
mijn ouders kwamen te laat maar toen ze er waren liet ik die hengsten even zien hanno was wel lief alleen hapte hij naar mijn vader die hief zijn hand op alsof ie snoep had namelijk maar toch een schat van een paard dat voor een hengst. daarna naar alderick mn moeder zirt die oren ohjee gaat ze plat tegen de muur staan *LOL* alderick nieuwschierig dus die ruikt aan haar en zij nóg platter en huij helemaal uitrekken begint ze zacht te gillen echt komisch Haha!
daarna hebben we met zn alle gekletst ik mocht nog even op lot Party!! en hij begon te lopen maar hij stond vast hihi. even gaan liggen ligt nog lekkerder dan mn bed haha. darna andersom dorine hield me even vbast om te helpen glijd ik zo van zn rug af Frusty daarna zij erop en ik hing om zn hals heen en dacht zo ohja oliebol die knotten.
naja waren nog mooi gebleven. dit was het belangrijkste ik zal nog wel wat vergeten maar kim wil lezen en ik moet zo eten dus zo nog verder Haha!


Nimber

Berichten: 26547
Geregistreerd: 10-01-01
Woonplaats: Apeldoorn

Link naar dit bericht Geplaatst: 18-08-01 19:34

Haha wat een verhaal! Blij dat je het zo leuk vond! Idd Alderic is nogal eenkennig.
Hij kijkt dus heel boos naar iedereen maar doet niets anders dan boos kijken .eigenlijk is het gewoon een erg watje haha:)
Ik heb me prima vermaakt.
Toen je eindelijk niet zo voorover kroop op lot zonder zadel ging je heel mooi ontspannen en dan zit je best netjes Rian! Ik hoop dat mijn foto's gelukt zijn maar dat zal vast wel! Dorine heeft er ook nog een boel gemaakt.

Hoop dat je snel nog eens een dagje komt want ik vond het heel gezellie!foto's volgen binnekort

http://www.kimtelgen.nl
Cranio sacraal therapeut en instructrice

Sirius_

Berichten: 10938
Geregistreerd: 09-01-01

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 18-08-01 19:47

ook van hanno? van lot heb/ken ik er al zoveel! ecgt leuk (nouja heb niet want dat teostel was kapot Boos!)
maar van hanno heb ik er geneen. hihi.
zit er dik in dat ik binnekort weer kom *LOL* ik was namelijk gekomen voor auke en nu heb ik nóg de info over kosten niet heb al op mn kop gehad ervoor *LOL* misschien volgende of die week erna haha ga het gewoon weer vergeten moet ik weer Party!! nee ga binnekort wel vragen dan wat ik nodig heb

Nimber

Berichten: 26547
Geregistreerd: 10-01-01
Woonplaats: Apeldoorn

Link naar dit bericht Geplaatst: 18-08-01 19:51

zal het straks wel vragen maar jij moest toch alles op een rijtje zetten wat je wou etc. op papier en dan aan je ouders laten zien?
ene op verzoek: Hanno
[img]../upload/20/hanno.jpg[/img]

_________________
<img height="40" width="38" src="userimgs/groningerlogo.gif">Er gaat niets boven een groninger

<font size=-1>[ Dit Bericht is bewerkt door: Nimber op 2001-08-18 19:51 ]</font>

Sirius_

Berichten: 10938
Geregistreerd: 09-01-01

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 18-08-01 20:12

ja klopt ga ik zo even doen. het belangrijkste is prijs en vervoer. Lovers hanno *LOL*
wat was ik vergeten te vertellen ehm..
kim was lot aan het 'optutten' voor morgen en hij gaat de eerste prijs winnen zei hij haha (lijk wel een klein kind Haha!)
early leip daarstraks zo ik zag wel dat het een welshje (deels) was wat een schat is dat zeg! Lovers

Marjolein

Berichten: 11629
Geregistreerd: 09-01-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 18-08-01 20:16

ooh meeten zonder mij. dat is gemeen. komen er allemaal leuke mensen richting A en dan komen ze niet eens mij en mijn steeds mooier wordende tinkertje bekijken.
pfff flauw hoor.
maarreh al beetje over nagedacht wat je wil?
ikke benieuwd

Kleine muisjes hebben kleine wensjes
Beschuitjes met gestampte mensjes


Sirius_

Berichten: 10938
Geregistreerd: 09-01-01

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 18-08-01 20:21

jep.
ik zal zo nog even op vraag maar raak zetten maar waarschijnlijk een groninger Lovers al is het de vraag of mijn ouders dat willen want mijn moeder wil een fries. echt belachelijk die redenen (zo ook op vmr)

Wilona

Berichten: 3115
Geregistreerd: 06-04-01
Woonplaats: Apeldoorn

Link naar dit bericht Geplaatst: 18-08-01 20:41

Hai!!!
Leuk dat je bent geweest!! En vond je Floortje lief?
jammer dat ik niet kon komen Boos!
naja leuk dat je een fijne dag hebt gehad, tot snel!

I love to love!

Dorine
The one and only

Berichten: 4131
Geregistreerd: 09-01-01
Woonplaats: Zevenaar

Link naar dit bericht Geplaatst: 18-08-01 20:47

Gaaf verslag Rianne!
Voordat jij kwam was ik al 's ochtends om tien uur door Peter de lieverd bij Kim gedropt, en hij zou mij aan het eind van de dag ophalen.
We gingen eerst de video kijken van de keuring, allemaal reuze interessant, en ja, ik vond ook dat Lodewijk de mooiste was maar ja, de jury niet Frusty .
Toen gingen we met de auto eerst broodjes enzo halen, en daarna natuurlijk eerst naar de ruitershop Vingers aflikken ....
Mijn vriendin is binnenkort jarig dus ik heb er iets heel leuks gehaald. Verder zag ik nog interessante boeken (Ruiters en Rechters is alleen zo duur!), en ik vroeg Kim wat belangrijke dingen over dekens (welk merk/soort ze goed vond en voor welk jaargetijde enzo).
Ik was al eerder bij de stallen geweest, maar ben er toch elke keer weer van onder de indruk hoe alle drukke toestanden maar weer perfect geregeld worden.
We gingen even naar de wei achterin, waar de moeders en veulens stonden, en ik bedenk het nu pas: destijds reed ik op Zeske en haar veulen zat toen nog in haar buik. Nu zag ik 'm in levende lijve! Gek gevoel.
Later hadden we Floor opgezadeld, en Pam ging op Floor, en ik mocht ineens op Olympic van Anouk!
Vond ik zo lief van haar, ze had het halster omgelaten en het halstertouw aan de andere kant van het halster ook vastgemaakt, zodat je een soort 'teugels zonder bit' hebt.
Olympic moest naar de wei verderop, waarbij je eerst een stuk door het bos moest. Dus ik op Olympic, die echt superlekker zit zonder zadel, een heel sjiek beestje die heel snel stapte, maar wel braaf bleef hihi. Heerlijk zo'n paardje.
Op de terugweg, toen Kim Lottel uit de wei had gehaald, ging Pam op Lottel zonder zadel, wat voor haar nog erg onwennig zat maar ze zat echt te glunderen! Kim maar aanwijzingen geven hihi...
Ondertussen mocht ik even met Floor draven.
Trouwens ze liep ook heel lief aan de teugel, ze is echt een paardje waarbij je niet moet gaan trekken zei Kim, want dan trekt ze nog veel harder terug haha. Dus met een beetje kuit en stille vragende hand ging dat wel. Heel anders dan mijn verzorgpaard een half jaar terug, die was zo hard in de mond...
Daarna Floor weer snel bij haar veulen in de wei, ze kon ook nog niet zoveel want ze heeft ooit een blessure gehad en haar conditie was ook nog niet top, dat moet nog komen. Wilona gaat dat vast lukken, die rijdt op haar!
Ik heb nog even Karin geholpen, van wie Wilona les heeft als ik het goed onthouden heb. Ze heeft samen met Kim morgen wedstrijd, allebei heel veel succes gewenst!
Al met al een heerlijke dag. Ja, ik weet zeker dat met zulke dagen ik zeer snel weer beter ben....!
Bedankt Kim!

Sirius_

Berichten: 10938
Geregistreerd: 09-01-01

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 18-08-01 20:55

ook leuk lezen! kim nu jouw verslag nog Tong uitsteken
hoe kan je anders, niet glunderen als je op lot zonder zadel zit *LOL*
jij rijdt echt heel netjes zeg! ik kreeg floor pas later aan de teugel heel ffies maar ja komt nog wel, is al heel lang geleden dat ik dat deed namelijk Scheve mond\

Wilona

Berichten: 3115
Geregistreerd: 06-04-01
Woonplaats: Apeldoorn

Link naar dit bericht Geplaatst: 18-08-01 21:29

Ja floortje is heel makkelijk aan de teugel te rijden. Ik krijg idd les van Karin. en leuk dat jullie op haar hebben gereden. ik kon vandaag niet dus dat kwam goed uit....Doei|! Haha!

I love to love!

sanderijn
Berichten: 5643
Geregistreerd: 12-01-01
Woonplaats: daar waar het altijd lijkt te waaien....

Link naar dit bericht Geplaatst: 19-08-01 00:25

heerlijk te lezen dat jullie zo'n mooie dag hebben gehad samen!lekker is het daar in apeldoorn he?ik vind het daar ook zo heerlijk en lot is de goeiste olé olé he rianne?vind ik wel iig.
dus dorine heeft zich ook weer onwijs vermaakt
nou heerlijk hoor!en nou mag dorine nog gauw eens bij mij komen om met tinkie te komen rijden!

soms is het beter om te zwijgen

Nimber

Berichten: 26547
Geregistreerd: 10-01-01
Woonplaats: Apeldoorn

Link naar dit bericht Geplaatst: 19-08-01 03:30

Oei verslag van mij dan!
Gister was ik nog bezig met het aankleden haha moest m'n sokken nog!
Toen Peter en Dorine al op de stoep stonden Peet is echt zo'n lieverd als Dorine zegt hoor!
Eerst de videoband van de keuring gekeken waarop ook de zadelrubriek stond waarin Sanderijn op Floor reed!
Daarna richting vrielink voor Dorine om te snuffelen en om een boek te kopen en voor mij om mokzalf en hoefolie te halen.
Toen door naar stal.
Daar mijn trailer uitgespoten want Lottie moest gister na de les hoognodg plassen Haha!
En natuurlijk de veulens laten zien.
Boel foto's gemaakt en toen was het wachten op Pam.
Ondertussen ging Anouk d'r moeder voor iedereen ijsjes halen ) en toen kwam pam er net aan.
Eerst veulens gekeken en toen Floor gepakt.
Pam en Dorine poetsen.
Met Pam op Floor en Dorine op Olympic gingen we naar de wei die midden in het bos ligt.
Pam heeft ook nog wat stukjes gedraafd maar had wel een beetje moeite om in het ritme van die grote passen te komen Lachen
Bij de wei geruild en Dorine op Floor en Pam op Lottie.
Pam kroop zowat tussen zijn oren omdat zonder zadel toch wel erg spannend was haha.
Op weg naar stal ging het al wat beter ze ging eindelijk op d'r kont zitten haha.
Zelfs een stukje gedraafd net als Dorine trouwens.
Die zat maar te glunderen op Floor met d'r mooie caps!
Nadat Floor afgepoetst was zijn pam en Rianne ze naar de wei gaan brengen waar Pam foto's ging maken van de veulens.
Ondertussen ben ik gaan vlechten en wassen samen met Anouk en hielp Dorine Karin even.
Nu is het akelig vroeg maar ik kan niet slapen Boos!
Anouk trouwens ook nietvonze buurjonge is op dit tijdstip bezig met zijn brommer onder mijn RAAM!
zucht naja over 2 uur moet ik toch opstaan zullen jullie duimen?
Dat het maar net zo'n leuke dag mag wordenals gister!

http://www.kimtelgen.nl
Cranio sacraal therapeut en instructrice

LadyMadonna

Berichten: 62220
Geregistreerd: 09-01-01
Woonplaats: werkendam (NB)

Link naar dit bericht Geplaatst: 19-08-01 08:52

leuk dat je zo'n geweldige dag hebt gehad!!! Maard at ios niet niet zo moeilijk bij nimber en de knollies Haha!

Wat ik wel erg vaag vind is dat je ouders gaan shoppen terwijl hun dochter van 13 (14?) voor een veulen gaat kijken dat ze misschien wil kopen.
Volgens mij (wat ik dan uit dit verhaal opmaak) intreseert het je ouders bar weinig, en hebben die zoiets van doe maar wat...
Sorry als ik het mis heb hoor, maar vind het heel erg vaag

Shaienne

Berichten: 4933
Geregistreerd: 02-04-01
Woonplaats: Vaassen

Link naar dit bericht Geplaatst: 19-08-01 09:25

Ja Stef, mijn ouders zijn ook zo hoor. Daar kunnen wij als dochters gewoon niets aan doen. Wat zou jij eraan doen dan? Heb jij een oplossing? Jij weet het toch allemaal zo goed?

Sorry, ik zal ook ff wat over de dag vertellen. Ik kwam aan op stal en ik zag Nimber
haar trailer schoonmaakte. Ik was met haar aan het praten over de rijbak die onder water staat, toen ineens Dorine vanachter de trailer vandaan kwam. Ik wist niet dat zij erook was!
Een tijdje verder was Pam eral en gingen we naar de veulens toe. Het was nogal blubberig bij de uitgangen van de wei en ik had mn gewone kleren aan. IK dacht: ik zou het hek wel opendoen, zodat Hinke er niet uitglipt. Ik stond daar zo te wachten met het schikdraadje in mn hand en Floor liep eruit en ik moest dus snel het hek dicht doen. Maar nee hoor, ik was hadstikke vast gezogen met mn gympies en kon geen kant meer op.
Gelukkig is het wel goed gekomen.
Toen heb ik nog even met Frans over Loki gepraat, en gevraagd of ik de trailer mag lenen (vrijdag 31 augustus!!!) en toen ben ik naar huis gegaan.

Sirius_

Berichten: 10938
Geregistreerd: 09-01-01

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 19-08-01 12:43

ja ik ben 14. mijn ouders betalen alleen het veulen de rest intresseerd ze niks, maar als ik zeg he die wil ik abso. hebben bijv gaan ze dus wel kijken.

angel
Berichten: 1564
Geregistreerd: 15-04-01
Woonplaats: ~~*APELDOORN*~~

Link naar dit bericht Geplaatst: 22-08-01 21:18

wat leuk en zo te horen heb je je er wel vermaakt...

<font color=black><b><i>Hardcore 4 life!
</b></i>


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 6 bezoekers