Bokkers en hun persoonlijke verzorging

Moderators: Mjetterd, Dani, ynskek, Ladybird, xingridx, Polly, Hanmar

Toevoegen aan eigen berichten
 
 
Jurga

Berichten: 18554
Geregistreerd: 06-05-01
Woonplaats: Ede/Lunteren

Bokkers en hun persoonlijke verzorging

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter : 01-04-03 09:09

Ik zat me zomaar iets af te vragen en besloot het maar eens in de groep te gooien.... Hoe zit het met jullie persoonlijke verzorging? Haha!

Vrouwen:

Hoe is het met jullie regelmaat in bepaalde dingen? Elke dag cremes, regelmatig maskertjes? Hoe vaak komt de fles bodylotion uit de kast? Is jullie deodorantbus altijd binnen jullie bereik?
Hoe staat het met de hand- en voetverzorging? Altijd een tube handcreme bij je? Zien jullie nagels er altijd piekfijn uit?
Is de labello-fabriek een goede klant van je? Hoe regelmatig poets je je tanden en hebben jullie vaak wel een tandensokertje of flosdraad bij je?
Hoe erg let jij op de details wat betreft je kleding en je make-up? Of loop je ook weleens helemaal puur natuur rond in je oude kloffie?
Als je ergens bent, hoe vaak maak je dan een tourtje naar het toilet om even een check te doen of je haar nog wel goed zit oid?
En hoe belangrijk is jouw figuur voor jou? Doe je er veel aan om in vorm te blijven (in de vorm van oefeningen die je thuis kunt doen of sportschool, zonnebank weet ik veel...)

Ik ben erg benieuwd. Party!!

Mannen:

Hoe zit het met jullie? Ook altijd je handtas bij je met een lipstick en een haarborstel of valt het mee? Knipoog

Sjimmy

Berichten: 17797
Geregistreerd: 09-03-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 01-04-03 09:15

Ik doe (bijna) niks van wat je opnoemt Haha! Ik douche (bijna) elke dag en dan worden mijn haren gewoon met de "goedkoopste" shampoo gewassen.
Deo gebruik ik 1 x per dag. Poets 2 keer per dag mijn tanden.
Let wel op mijn kleding, maar mijn ouwe kloffie wordt ook vaak zat uit de kast getrokken en ik ga ook gerust in dat kloffie boodschappen doen ofzo.
Make-up gebruik ik bij uitzondering.
Ik heb geen handtas, dus daar zit ook niks in *LOL*

lies

Berichten: 9624
Geregistreerd: 09-11-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 01-04-03 09:16

Ehm, ik ben eigenlijk een slons Haha! Ik ben wel schoon hoor. Ga meestal 2 x per dag douchen, maar handcremes, maskertjes, bodylotion Verward Nee, die gebruik ik niet. Wel deo trouwens. Zou het liefst altijd een bus deo bij me hebben.

Figuur vind ik dan eens in de 3 maanden opeens wel belangrijk (vooral als de zomer er weer aan komt) dus dan doe ik weer een maandje lijnen. Om de volgende 2 maanden de kilo's er weer aan te eten.

Esther

Berichten: 4144
Geregistreerd: 04-04-01
Woonplaats: Achterhoek

Link naar dit bericht Geplaatst: 01-04-03 09:20

Hmm ik wordt al moe als ik dat allemaal lees. Gaaaap Haha!
Ik douche regelmatig, en tsja daar blijft het wel bij, tuurlijk poets ik mijn tanden ook 2 keer per dag. Make up gebruik ik heel sporadisch, handcreme en bodylotion als m'n huid echt droog is. En dat was het wel. Kleding let ik niet zo op, ook niet voor mijn werk want tijdens metingen kun je beter oud spul aan hebben dan net spul. En op KEMA zijn er zo vaak klusjes die nog moeten gebeuren dat ik daar mijn nette kleren ook niet aan waag. Heb wel nette kleren, voor feestjes en verjaardagen enzo.

vikki

Berichten: 14286
Geregistreerd: 21-02-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 01-04-03 09:20

Het toeval wil dat ik morgenavond naar de schoonheidsspecialiste ga... Haha! Voor de hele mikmak... is echter niet een veel voorkomende gebeurtenis... Schijnheilig (Maar ja...vrijdag ga ik naar mijn lief in Australie Knipoog ) De tubetjes, flesjes e.d. bezit ik wel... en komen zelfs wel eens uit de kast als ik in een niet al te luie bui ben. Nagels zien er wel altijd pico bello uit , make-up houd ik niet van (het meeste waar je mij dus ooit mee opgedirkt zal zien is een beetje eyeliner, mascara en lipgloss... en in een heel avontuurlijke bui een pietsie oogschaduw, maar dat is een haast unieke gebeurtenis). Wel ben ik erg goed in het onderhoud mbv badolietjes (Kneipp Haha!), shampoo en bodylotion... (anders heb ik een droge huid) Tanden poets ik sowieso 2 keer per dag, tandenstokers bezit ik maar heb ik niet altijd bij me. Deodorant zit altijd in mijn tas (en komt er ook regelmatig uit)en indien nodig ook een tubetje blistex. Parfummetjes ben ik trouwens wel dol op, ben ik enigzins merkvast in... ik heb 4 merken waar ik trouw aan ben Haha!. Wat ik in de zomer ook vaak bij me heb is peppermint footspray van de bodyshop (met open sandaltjes kan ik daar de "moeite" nog wel voor nemen) en een spuitbusje evian voor je gezicht enzo. En ik ben vast nog wel wat vergeten... als er iets in me op komt meld ik me nog wel even. Knipoog Ben ik al weer... oude kloffie vind ik best lekker op zijn tijd... maar op andere momenten vind ik een jurkje met leuke schoentjes ook wel wat hebben... Mijn figuur... tsja, ik ga mezelf niet uithongeren voor een inimini kledingmaatje... ik vind mezelf prima zoals ik ben en ben van plan om gewoon lekker te blijven genieten van het leven. Ik ben genoeg in beweging met mijn pukken en de reis naar ze toe... af en toe een baantje trekken als ik zin heb, maar vooral niks geks. Ik voel me (meestal) prima thuis in mijn lijf en velletje hoor.
Laatst bijgewerkt door vikki op 01-04-03 09:24, in het totaal 1 keer bewerkt

SkyMarian

Berichten: 10936
Geregistreerd: 04-10-02
Woonplaats: Achterhoek

Link naar dit bericht Geplaatst: 01-04-03 09:22

Ik ben een halve tuttebel. Ik heb altijd wel iets van make-up op. Het laast ook een maskertje besteld bij een of ander bedrijf. Deo gebruik ik altijd. Dagcreme'pje ook, want anders kan ik niet lachen zo strak trekt mijn vel.

bodylotion alleen zomers, is me veelste veel gedoe en het duurt zo lang voordat het ingetrokken is.

Mijn figuur houdt ik wel in de gaten. (is overigens niet echt nodig hoor).

Mirkim

Berichten: 6142
Geregistreerd: 01-02-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 01-04-03 09:22

Sjimmy schreef:
Ik doe (bijna) niks van wat je opnoemt Haha! Ik douche (bijna) elke dag en dan worden mijn haren gewoon met de "goedkoopste" shampoo gewassen.
Deo gebruik ik 1 x per dag. Poets 2 keer per dag mijn tanden.
Let wel op mijn kleding, maar mijn ouwe kloffie wordt ook vaak zat uit de kast getrokken en ik ga ook gerust in dat kloffie boodschappen doen ofzo.
Make-up gebruik ik bij uitzondering.
Ik heb geen handtas, dus daar zit ook niks in *LOL*


Hetzelfde! Knipoog

Anoniem

Link naar dit bericht Geplaatst: 01-04-03 09:29

Hihi, groot verschil tussen werkdagen en paardendagen.
's Morgens eerst douchen, even haren wassen en de rest met zeep of Dove op een zachte spons Haha!
Daarna afdrogen, haren half uurtje aan de lucht laten drogen, in die tijd sapje drinken en boterhammetje naar binnen stoppen. Daarna haren in model fohnen en beetje gellac eroverheen, Dove hydraterende creme op m'n gezicht, ogen voorzien van een kohlstreepje, lippen in de Labello en een luchtje op (Coolwater, Noah, l'eau van Kenzo of J'adore)
M'n handcreme komt pas in de file uit m'n tas, en daar vijl ik ook m'n nagels (OMG ik ben echt fout)
M'n kleding is op werkdagen ook erg belangrijk, altijd keurig, meestal pantalon/blouse/jasje en hakken (als je langer lijkt compenseert dat de breedte een beetje Haha! )
Deo doe ik 's morgens meteen na het douchen op, en in m'n tas zit ook een flesje (tja, wat zit er niet in mijn tas....) en 's avonds voordat ik ga rijden spuit ik voor de zekerheid nog even een beetje want als ik ergens van over m'n nek ga zijn het wel mensen die naar zweet ruiken Misselijk !
Flossen doe ik maar 1x per dag, na het avondeten. (poetsen na ontbijt, avondeten en voor ik ga slapen) Eigenlijk mag ik uberhaupt niet flossen van m'n tandarts, omdat ik het niet zachtjes en subtiel genoeg kan doen met m'n linkerarm (die moet ik dan in zo'n vreemde hoek houden dat ik geen 'finetuning' meer heb) en dan kun je je glazuur erg beschadigen. Maar mijn tanden staan te dicht op elkaar voor stokers, en flos in zo'n boogje vind ik niet fijn, ik wil flos met wax en mintsmaak Haha!
In de winter pak ik twee tot drie keer per week (kort) een zonnebankje om in het voorjaar niet te veel last van zonneallergie te hebben en niet helemaal lijkbleek te worden.
's Avonds na het eten kleed ik me om in m'n paardenkloffie en dat boeit me niet hoe het eruit ziet. Trek ook gerust een zwarte spijkerbroek aan met een groen kolletje en een blauwe trui (bij wijze van spreken dan he)
Alleen als ik weg ga met de paarden of bv vanuit stal een buitenrit ga maken, zorg ik altijd wel dat alles er netjes uitziet omdat je toch een beetje een rijdend visitekaartje voor de stal bent (valt nogal op, zo'n "cowboy" door het dorp hier Haha! )
Na het rijden weer douchen en haren wassen. Ik ga gewoon met nat haar slapen trouwens, het moet 's morgens toch eerst kleddernat anders begin je d'r toch niks mee Haha!

Verder drink ik drie liter water op een dag, en twee glazen vruchtesap, verder niets. Dit om lekker door te spoelen. En op dit moment heb ik al bijna twee weken niet gesnoept, dus misschien word de dikke kont in de toekomst ook wel wat minder massaal, want snoepen is niks meer of minder dan alleen maar een hele vervelende gewoonte, heb ik ondervonden.

Pffffff wat een verhaal, en dat over standaard-dagelijkse handelingen...

Oh ja, m'n benen onthaar ik minimaal 1x per week onder de douche, want ik gruwel van haren of stoppeltjes op vrouwebenen Haha! en over okselhaar heb ik al helemaal geen goed woord te zeggen Haha! die doe ik wel twee tot drie keer per week. Als ik maar denk dat er een stoppeltje komt dan walch ik er al van (Dove deo kun je trouwens direct na het ontharen gebruiken, prikt niet Haha! )
Verder 1x per week een gezichtsmaskertje (Hema) en de haren in de conditioner (als ik dat vaker doe wordt het te zwaar Verward )
Laatst bijgewerkt door Anoniem op 01-04-03 09:32, in het totaal 1 keer bewerkt

Nathalie1981

Berichten: 4219
Geregistreerd: 13-12-02
Woonplaats: Apeldoorn

Link naar dit bericht Geplaatst: 01-04-03 09:30

Nou hier komt mijn waslijst (ben echt erg)

's ochtends en 's avonds smeer ik mij in met verstevigende lotion Schijnheilig, elke ochtend gaat er op mijn gezichtje verstevigende gezichtscreme (anders gaat mijn huid trekken na het douchen) vervolgens gaat er een laag make-up op (ga echt niet zonder make-up de deur uit Lips are sealed).
Heb geen handcreme in de tas dit vind ik alleen maar irritant spul (plakt zo) er zit wel een vijl in mijn tas dus hou mijn nageltjes goed bij.
Zonnebank ga ik tegenwoordig steeds minder heen (eigenlijk alleen als ik er zin in heb en dat is ongveer 1 keer in de 3 maanden).
Ik sport alleen op maandag en op dinsdag rijd ik paard verder doe ik heel weinig aan mijn figuur (let wel op wat ik eet dus mijn figuur is redelijk belangrijk voor mij).

Zo kan ik nog wel even doorgaan maar dat is zo slaapverwekkend Slapen

cloris

Berichten: 4695
Geregistreerd: 23-11-01
Woonplaats: Den Helder

Link naar dit bericht Geplaatst: 01-04-03 09:32

Jurga schreef:
Ik zat me zomaar iets af te vragen en besloot het maar eens in de groep te gooien.... Hoe zit het met jullie persoonlijke verzorging? Haha!

Vrouwen:

Hoe is het met jullie regelmaat in bepaalde dingen? Elke dag cremes, regelmatig maskertjes? Hoe vaak komt de fles bodylotion uit de kast? Is jullie deodorantbus altijd binnen jullie bereik?
Hoe staat het met de hand- en voetverzorging? Altijd een tube handcreme bij je? Zien jullie nagels er altijd piekfijn uit?
Is de labello-fabriek een goede klant van je? Hoe regelmatig poets je je tanden en hebben jullie vaak wel een tandensokertje of flosdraad bij je?
Hoe erg let jij op de details wat betreft je kleding en je make-up? Of loop je ook weleens helemaal puur natuur rond in je oude kloffie?
Als je ergens bent, hoe vaak maak je dan een tourtje naar het toilet om even een check te doen of je haar nog wel goed zit oid?
En hoe belangrijk is jouw figuur voor jou? Doe je er veel aan om in vorm te blijven (in de vorm van oefeningen die je thuis kunt doen of sportschool, zonnebank weet ik veel...)

Ik ben erg benieuwd. Party!!


Hmm, bodylotion Ja, lekker na het badderen, ik houd van lekker luchtjes Haha! Handcreme? ja maar niet bij me. Labello? alleen met schraal weer Knipoog Tandenpoetsen hoort gewoon bij de dagelijkse verzorging vind ik
Kleding? ja daar let ik op als ik weg moet o.i.d., maar ik kan ook rustig in mijn oude kloffie rondlopen hoor zeker bij de gewone dagelijkse bezigheden.
Ik gebruik wel make-up maar ook dat is weer afhankelijk van wat ik ga doen, of juist niet Haha!
En nee ik ga niet voor die tourtjes naar de spiegel om te kijken of het nog goed zit allemaal.
Figuur? ja redelijk belangrijk maar ben genoeg ik beweging vind ik zelf Haha!

AnneOmie

Berichten: 6893
Geregistreerd: 15-08-02
Woonplaats: Krommenie

Link naar dit bericht Geplaatst: 01-04-03 09:34

Ik heb altijd mijn handtas bij me met daarin borstel, spiegeltje, toilettasje me lippenstift etc. Ik doe iedere dag mijn make up (maskara, lippenstift) en in de winter heb ik dan ook vloeibare make up op met rouge. Ik doe niet veel make up op overdag. Als ik uitga doe ik wat meer make up op.

Ik douche 1 x per dag en was om de 2 a 3 dagen mijn haar. Iedere dag deo en parfum en ik reinig 's avonds altijd mijn gezicht en daarna creme op. 's ochtens dagcreme. Tandenpoetsen 2x daags en tandenstokers omdat ik last heb van ontstoken tandvlees moet ik blijven stokeren Schijnheilig Handcreme gebruik ik als ik vind dat mijn handen droog zijn. Labello ook alleen als mijn lippen schraal zijn of 's avonds voor ik naar bed ga.

Bodylotion ben ik een beetje laks mee... zeker in de winter.. heb het zo koud dat ik me na het douchen meteen aankleed. Mijn nagels vijl ik regelmatig en wil absoluut geen rouwrandjes dus nadat ik van mijn paard kom meteen met het nagelborsteltje aan de slag. Ik bijt helaas soms wel op mijn nagels als ik nerveus ben Scheve mond Ik heb een tijd gelnagels gehad... supermooi maar helaas met mijn paard niet handig (scheurden vaak in) dus maar mee gestopt.

Kleding.. ik zorg dat ik er altijd verzorgd bijloop en zal niet gauw in mijn kloffie rondlopen. Als ik naar mijn paard ga zorg ik ook altijd dat ik er schoon en verzorgd bijloop... hoe ik er weer vandaan kom dat wil je niet zien *LOL* Voor sport heb ik naast mijn paard bijna geen tijd maar zit nu wel te balen omdat ik toch dikker ben geworden. Ik zit eraan te denken om te gaan zwemmen in het weekend en te gaan skeeleren of hardlopen Verward Ben niet zo'n grote sportfanaat
Laatst bijgewerkt door AnneOmie op 01-04-03 09:38, in het totaal 1 keer bewerkt

Anoniem

Link naar dit bericht Geplaatst: 01-04-03 09:38

Angus schreef:
Heb geen handcreme in de tas dit vind ik alleen maar irritant spul (plakt zo)


Ik heb er eindelijk eentje die niet plakt: Sanex

Haha!

Sjimmy

Berichten: 17797
Geregistreerd: 09-03-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 01-04-03 09:40

En jurga, biecht jij het eens op Haha!

Maarten

Berichten: 4185
Geregistreerd: 30-06-01
Woonplaats: Emmen

Link naar dit bericht Geplaatst: 01-04-03 09:50

Euhm... ik ben niet zo moeilijk Haha! 's ochtends douchen met gewone shampoo (euhm... niet helemaal gewoon: anti-roos Haha! ) en 1 x in de twee dagen scheer ik me ook maar gelijk even onder de douche. Na het douchen een klein beetje aftershave (prikt!!) met de nadruk op 'klein beetje' want ik walg van van die types die uren lang in de wind 'stinken' naar één of ander duur luchtje Daarnaast mik ik nog wat wax in mijn haren voor die 'net uit bed'-look Na de koffie (ik ontbijt niet) nog snel even mijn tanden poetsen. 's Avonds voor het slapen gaan weer tanden poetsen. Dat was het Haha! ohja... als het nou echt warm is dan ook nog wat deo

Op dit moment ben ik driftig bezig met afvallen het mag allemaal wel een stuk minder Haha! Ben dus sinds 2 maanden lekker fanatiek met zwemmen bezig en zwem iig 2 keer per week. Een eigen paard heb ik nog niet dus daar hou ik me nog niet elke dag mee bezig Haha!
Laatst bijgewerkt door Maarten op 01-04-03 09:53, in het totaal 1 keer bewerkt

Margreet

Berichten: 18325
Geregistreerd: 24-08-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 01-04-03 09:52

Iets anders, wat wel bij dit onderwerp past:
Een collegaatje van me neemt het niet zo nauw met de persoonlijke hygiene... Ze stinkt met een bepaalde regelmaat echt naar zweet, oud zweet Misselijk
Ze doucht volgens mij maar eens in de 3 dagen ofzo en klust 's avonds wel fanatiek aan haar huis. Dag 1 is er niks aan de hand, dag 2 af en toe een vlaagje en dag 3 is gewoon smerig.
Niet echt prettig als je daar regelmatig dicht in de buurt moet werken... Je zou bijna je afspraken er op af proberen te stemmen *LOL*

Iemand een suggestie wat daar nou aan te doen is? Een bus deodorant op haar buro met een briefje erbij "Namens je collega's" is het toch ook niet helemaal...

Jurga

Berichten: 18554
Geregistreerd: 06-05-01
Woonplaats: Ede/Lunteren

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter : 01-04-03 09:53

Ik ben zelf ook nogal wisselend qua lichamelijke verzorging. Ik douche niet dagelijks, maar houd mezelf wel goed schoon. ('s zomers douche ik wel vaker, maar ik ben verre van een douche-fan.... he Syph *LOL* ) Soms als ik tijd over heb smeer ik mezelf eens in met een bodylotion, vind het altijd wel lekker en mijn huid word er zo lekker zacht van, maar vaak heb ik er het geduld niet voor (misschien dat ik het er nu ik thuis zit, maar eens van moet nemen Tong uitsteken). Ik zou het wel regelmatiger willen doen (insmeren met bodylotion heb ik het dan over Tong uitsteken), want dan toont mijn huid veel beter en nu de zomer eraan komt.... Cool
Verder maak ik dagelijks mijn gezicht schoon en smeer ik een dagcreme. Als ik 's avonds ook mijn gezicht schoonmaak of na de douche gebruik ik weleens een nachtcreme om het trekken tegen te gaan.
Deo gaat er meestal 's morgens op en dan alleen maar weer als ik echt heel erg zweet, heb niet altijd een bus in mijn tas. (zowiezo zowat nooit een tas bij me)
Maskertjes hetzelfde idee, alleen als ik tijd heb (dit vergeet ik nog vaker dan bodylotion.... maar is ook niet zo belangrijk).
Tandenpoetsen twee keer per dag (als ik niet te lui ben of het vergeet *schaam*).
Make-up gebruik ik tegenwoordig wat meer, draag nu naar mijn werk ook wat vaker oogschaduw en maskara. Volledige make-up met alles erop en eraan draag ik alleen als ik ergens naartoe ga waar ik dat gepast vind. (niet als ik een avondje naar mijn vriendin ga dus)
Parfum heb ik op het moment meer niet op dan wel, moet ik ook eens wat meer op gaan letten, heb veel teveel van de flesjes *LOL*.
Labello en handcreme gebruik ik wel zeer regelmatig, mijn handen zijn op mijn werk altijd droog en mijn lippen blijven barsten.
Mijn handen zien er ook niet altijd super uit. Die zijn meer zwart dan huidskleur en af en toe krijg ik ze geeneens meer schoon *zucht*. Als ik een periode heb dat het me gelukt is mijn nagels redelijk lang te houden, dan wil ik weleens lakken, maar de supermarkt en nagellak...
Tja en kleding... Vaak interesseert het me niet zoveel hoe ik erbij loop, vooral niet als ik naar de kerk ga haha, dan pluk ik even snel iets uit de kast, wat het dichtst bij hangt *LOL*. Kan zijn dat ik dan hele foute panty's draag (zoals ik op mijn werk aan moest horen van een mannelijke collega grinnik). (als je zestien bent, draag je misschien nog een panty met vlindermotief, als je twintig bent niet meer Tong uitsteken maar ik had het koud en dat was zo'n lekkere dikke Bloos )
Als ik ergens naartoe ga zorg ik altijd dat ik er goed uitzie. Ik baal er soms gewoon van dat ik altijd maar werkkleding draag, kan nooit eens leuke kleding aandoen, want er is niemand die het ziet. (Bovendien heb ik werkkleding maat L waar ik in verzuip, dus echt mezelf voel ik me er niet in, mijn figuur is gewoon weg.)
Mijn figuur is best belangrijk voor me. Ben niet superslank, maar ik kan er goed mee door (vind ik zelf dan) en ik zorg ook dat het zo blijft (ik lijn nooit, niet nodig). Fitnessen oid of zonnebank nemen doe ik nooit.

Yorghos

Berichten: 10942
Geregistreerd: 10-12-01
Woonplaats: Tilburg

Link naar dit bericht Geplaatst: 01-04-03 09:56

Ik douche me iedere dag, soms zelfs 2 keer. Mijn haar was ik elke dag en tanden poetsen doe ik 2x per dag. Een labello heb ik bijna altijd bij me.
Verder gebruik ik weinig tubes en cremes.

Cody

Berichten: 20725
Geregistreerd: 20-04-01
Woonplaats: Grolloo

Link naar dit bericht Geplaatst: 01-04-03 09:56

Alle potjes, zalfjes en dingetjes die je opnoemt heb ik wel, maar ik gebruik ze lang niet altijd.
Tandpasta en tandenborstel zijn 2x per dag aan de beurt. 's Middags als ik thuis ben gebruik ik nog wel eens mondwater om te spoelen Pling
Ik douche me om de dag, dan was ik ook mijn haar. De andere dagen was ik me gewoon. Onder de douche komen er eens in de zoveel tijd scheermesjes aan te pas voor de gladde benen Pling Daarna wordt de bodylotion uit het rek gehaald. De deo is elke dag de pineut.
Na het wassen van mijn haar gaat er een ladinkje Gliss Kur in, tegen springerige kleine rothaartjes zodat ik geen suikerspin op mijn hoofd heb.
Gezicht wordt elke dag schoongemaakt met een soort schuimgel, daarna smeer ik het in met een moisturizer (jaja, even opgezocht Haha! ) en 1x in de week een scrubbeurt en een maskertje.
Elke ochtend wat vaseline op de lippen Vingers aflikken en zo eens in de week gebruik ik een handcrème.
Volgens mij was het dat zo'n beetje. Ben ik nu een tuthola? Haha!

AnneOmie

Berichten: 6893
Geregistreerd: 15-08-02
Woonplaats: Krommenie

Link naar dit bericht Geplaatst: 01-04-03 10:04

Sonja schreef:
Oh ja, m'n benen onthaar ik minimaal 1x per week onder de douche, want ik gruwel van haren of stoppeltjes op vrouwebenen Haha! en over okselhaar heb ik al helemaal geen goed woord te zeggen Haha! die doe ik wel twee tot drie keer per week. Als ik maar denk dat er een stoppeltje komt dan walch ik er al van (Dove deo kun je trouwens direct na het ontharen gebruiken, prikt niet Haha! )
Verder 1x per week een gezichtsmaskertje (Hema) en de haren in de conditioner (als ik dat vaker doe wordt het te zwaar Verward )


Ik onthaar mijn benen altijd met de epilady.. Schijnheilig doet nu geen pijn meer hoor Ik gruwel ook van stoppeltjes op mijn benen. Oksels onthaar ik altijd tijdens het douchen en ook mijn bikinilijn.

Anoniem

Link naar dit bericht Geplaatst: 01-04-03 10:10

Heb ik ook wel eens geprobeerd, zo'n epiladydinges, maar de pest is dat je dan eerst wat moet laten staan voor je het weer weg kan halen Haha! Ben toen dus maar overgestapt op mesjes.

AnneOmie

Berichten: 6893
Geregistreerd: 15-08-02
Woonplaats: Krommenie

Link naar dit bericht Geplaatst: 01-04-03 10:15

Margreet schreef:
Iets anders, wat wel bij dit onderwerp past:
Een collegaatje van me neemt het niet zo nauw met de persoonlijke hygiene... Ze stinkt met een bepaalde regelmaat echt naar zweet, oud zweet Misselijk
Ze doucht volgens mij maar eens in de 3 dagen ofzo en klust 's avonds wel fanatiek aan haar huis. Dag 1 is er niks aan de hand, dag 2 af en toe een vlaagje en dag 3 is gewoon smerig.
Niet echt prettig als je daar regelmatig dicht in de buurt moet werken... Je zou bijna je afspraken er op af proberen te stemmen *LOL*

Iemand een suggestie wat daar nou aan te doen is? Een bus deodorant op haar buro met een briefje erbij "Namens je collega's" is het toch ook niet helemaal...


Jakkes.. nou mijn mannelijke collega bij mij op de kamer is precies het tegenover gestelde... die doet 2x per dag after shave op en dan ruikt de hele kamer ernaar... hij gaat ook altijd zijn tanden poetsen voor hij naar huis gaat zodat zijn vrouw niet ruikt dat hij gerookt heeft *LOL* Ik heb dan nog liever iemand die een beetje te veel after shave op heeft dan iemand die constant naar zweet stinkt. Als het een keertje gebeurd... maar iedere dag Ik moet zelf ook iedere dag deo op doen omdat ik anders ook ga zweten dus ik kan niet zonder mijn sanex deo Haha!

SuperPepeijn

Berichten: 13113
Geregistreerd: 21-03-02
Woonplaats: Gouda

Link naar dit bericht Geplaatst: 01-04-03 10:23

sanex deo. als ik iets ranzig vind...

ik gebruik altijd deo (als ik in de zomer moet werken neem ik 'm ook wel mee, dan douche ik ook wel 2x per dag), soms after shave (terwijl ik me 1x /2 wkn scheer), tenzij ik naar pepeijn moet, paarden houden niet zo van die sterke luchtjes.

Faas

Berichten: 12718
Geregistreerd: 21-07-02
Woonplaats: Steenwijksmoer

Link naar dit bericht Geplaatst: 01-04-03 10:24

Ik moet voor mijn werk netjes zijn. En dat doe ik dan ook maar. Voel ik me er prettig bij? Nee. Schijnheilig DAt is dan even kledingtechnisch genomen he. Het liefst draag ik thuis een fitnessbroek. Zit lekker soepel en is heerlijk om in te bewegen. Op stal mijn endurancerijbroek en een lekkere fleecetrui of een t-shirt als het lekker weer is.

Douchen doe ik niet dagelijks maar ik was mezelf wel dagelijks. Bodylotions, cremes enz. doe ik niet aan. Ik heb dat nog niet echt nodig want ik heb een erg gladde en zachte huid.

Ik ga gerust lekker in mijn rijkleding boodschappen doen. Heck, laatst heb ik zelfs in mijn rijkleding in een wegrestaurant gezeten en we zijn ook al eens pannenkoeken wezen eten in ons rijkloffie Haha!.

Mijn tanden poets ik dagelijks en deo heb ik altijd bij me want ik transpireer wel vrij snel en ik heb een hekel aan als ik mezelf ruik Misselijk.

Het enige wat ik wel lekker vind is geurtjes. Dus ik zal in principe altijd lekker ruiken. Hoogstens na een wedstrijd niet meer zo fris Haha! maar dat is dan wel legaal vind ik.

Ik ben dus allesbehalve een opmaakpopje. HEb wel make up maar gebruik het nooit . Laat mij maar lekker mezelf zijn.

youngster

Berichten: 26261
Geregistreerd: 21-03-02
Woonplaats: Utrechtse Heuvelrug!

Link naar dit bericht Geplaatst: 01-04-03 10:44

Ik ben schoonheidsspecialiste en visagiste, dus dan moet je er eigenlijk wel vezorgd bij lopen..
Dus dat doe ik dan ook, ik ga eigenlijk niet zonder make-up de deur uit.
En douche me iedere dag en smeer me regelmatig in met bodylotion (afgestemd op de zuurgraad van de huid).. Knipoog
Ook ben ik iedere dag in de weer met cremes en dergelijke, ik heb een vrij moeilijke huiD, dus dat moet ik goed schoonhouden en in de gaten houden, zodat er geen explosie opkomt.. Tong uitsteken
Verder pas ik mijn make-up altijd aan, aan hetgene wat ik aan heb! Ik ga nooit met bv paarse make-up lopen als ik een groen of rood truitje aanheb..
Laatst bijgewerkt door youngster op 01-04-03 10:55, in het totaal 1 keer bewerkt

Sterre

Berichten: 15226
Geregistreerd: 23-08-01
Woonplaats: Mittelfranken - Bayern - Duitsland

Link naar dit bericht Geplaatst: 01-04-03 10:47

Tja, ook ik ben wel een tuttel- en smeergraag typje Lachen !
Ik douche ´s ochtend iig altijd en poets gelijk m´n tanden, dan eerst de deo, gevolgd door een oog- en dagcreme. Dan kleed ik me aan en daarna ga ik "kleuren" (camouflage stift onder m´n ogen, oogpotlood/ oogschaduw/ mascara). Tot slot doe ik als rouge een beetje "egyptische aarde" op m´n wangen. Ik ben dol op lippenstiften (heb er ook behoorlijk veel Clown ) , maar gebruik ze niet de hele dag door! Als het er na een half uurtje weer af is, vergeet ik altijd om het er weer opnieuw op te doen Knipoog . Parfum gebruik ik iedere dag, in de zomer neem ik de body-sprays van Lancôme; lekker fris en het maakt geen vlekken (door de zon) op je huid. Een masker gebruik ik eens in de zoveel tijd.
´s Avonds maak ik m´n gezicht altijd goed schoon, met een speciale remover voor de ogen, reinigings-milk en tonic. Dan komt de oog- en nacht-creme. Daarna flossen en tanden poetsen.
Oksels ontharen, doe ik zo vaak als het nodig is, net als bikini-lijn. Benen onthaar ik in de winter met een scheermesje, in de zomer met de epilady.
M´n nagels laat ik altijd vrij lang groeien en als ik er tijd en zin in heb, worden ze ook gelakt (meestal French manicure). Als er weer 2 ofzo zijn afgebroken, vijl ik ze allemaal weer kort Knipoog ! M´n haren was ik iig iedere tweede dag; als ik gereden heb, ook iedere dag. Kleuren doe ik ze zo ieder 6 weken; in de zomer, als ik veel zwem, ook wel iedere 4 weken.
Qua kleding zorg ik er voor, dat ik er wel netjes (iig altijd schoon!!) bijloop, maar als ik alleen maar naar de stal ga om te mesten en andere klusjes te doen, heb ik wel iets ouds aan.
Het enige waar ik echt aan verslaafd ben, is Nivea-creme !! De gewone blauwe pot voor m´n handen. Ik heb altijd een blikje mee en als ik het vergeten ben, ga ik net zolang op zoek naar een winkel, totdat ik weer zo´n blikje heb. Als ik met m´n handen in het water ben geweest (ook al is het maar 10 sec.) moet ik smeren Tong uitsteken ! Ik weet, het slaat natuurlijk nergens op Knipoog , maar ik denk altijd maar, dat er ergere tics op de wereld zijn Clown !

Sorry Younster, je opmerking over je "huis" vond ik in samenhang met de rest van je zijn wel grappig Haha! !

youngster schreef:
... ik heb een vrij moeilijke huis, dus dat moet ik goed schoonhouden en in de gaten houden, zodat er geen explosie opkomt.. Tong uitsteken