1 stronk paksoi 300 gram rosbief of biefstuk (in reepjes) ketjap manis olijfolie 1 teentje knoflook 1 ui miehoen
Bereiding:
Snij de biefstuk of rosbief in reepjes. Pers de knoflook en snij de ui in ringen. Doe een scheut ketjap en een scheut (flinke scheuten!) in een grote kom. Voeg hieraan de bief, knoflook, ui aan toe. Laat even marineren terwijl je de paksoi in stukken snijdt. Bak het vlees aan (incl. de marinade en uien). Zet ondertussen water op voor de miehoen. Als het vlees bijna klaar is, de paksoi erbij. Laat de miehoen 15 sec. koken en giet af. Meng de miehoen (als je wilt) door het roerbakgerecht en smullen maar!!!
Anoniem
Geplaatst: 17-02-03 12:06
Ik leg hem vanavond aan de chefkok voor (lees: vriend). Oei en ik heb gisteravond al zoveel knoflook gehad. Het lijkt me iig erg lekker!!!!
Imker
Berichten: 17539
Geregistreerd: 30-10-01
Geplaatst door de TopicStarter: 17-02-03 21:56
Het is lekker én heel snel, fijn voor als je een keertje flinke haast hebt.
LadyJane
Berichten: 1487
Geregistreerd: 28-02-03
Woonplaats: Woudrichem
Geplaatst: 02-03-03 18:27
ik zal het eens proberen, als we ziek worden zal ik je nog wel even mailen.. nee hoor geintje, lijkt me erg lekker
Wmijn
Berichten: 3654
Geregistreerd: 11-08-02
Woonplaats: Eindhoven
Geplaatst: 03-03-03 13:55
He leuk, ik vraag me altijd af wat ik met paksoi kan doen, dus gebruik het eigelijk nooit. Binnenkort dit maar eens proberen! Ben benieuwd. Klinkt in ieder geval lekker makkelijk en lekker
Imker
Berichten: 17539
Geregistreerd: 30-10-01
Geplaatst door de TopicStarter: 03-03-03 15:48
Het is echt superlekker, snel proberen hoor!
marloes-joy
Berichten: 8421
Geregistreerd: 28-07-01
Woonplaats: Vianen
Geplaatst: 03-03-03 16:06
15 seconde??
Imker
Berichten: 17539
Geregistreerd: 30-10-01
Geplaatst door de TopicStarter: 03-03-03 16:30
marloes-joy schreef:
15 seconde??
Ja, de Miehoen van Conimex hoeft maar 15 seconden in kokend water te liggen. Watertje koken met zout en beetje olie erin, miehoen erbij, tot 15 tellen en klaar.
Ik zei niet voor niets dat het een supersnel recept is!!
Imker
Berichten: 17539
Geregistreerd: 30-10-01
Geplaatst door de TopicStarter: 03-03-03 16:31
marloes-joy schreef:
15 seconde??
Ja, de Miehoen van Conimex hoeft maar 15 seconden in kokend water te liggen. Watertje koken met zout en beetje olie erin, miehoen erbij, tot 15 tellen en klaar.
Ik zei niet voor niets dat het een supersnel recept is!!