verslag nr. 7 Laura USA

Moderators: balance, C_arola, Sica, Neonlight

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Karin

Berichten: 65336
Geregistreerd: 10-01-01

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 12-07-01 08:46

Lieve Allemaal
Zit nu in tranen achter de computer.. nee niet schrikken... maar ik kreeg net een geweldige foto van John... Wallie aan het springen.. idioot he maar ineens zat ik hier te huilen. Beetje overdreven sentimenteel misschien.. maar wat een mooie foto en wat een lief gebaar van John. Dankjewel... meer tranen van blijdschap denk ik omdat ie het zo goed gedaan heeft en ook wel een beetje omdat ik hem mis.
Er is ondertussen heel veel gebeurd hier.. ik werk ontzettend hard. Gisteravond was het Horace Bailey night, dat is een man die hier heel lang geleden gewoond heeft en daar is een heel spookverhaal om verzonnen. Wij counselors werden dus in de schmink gezet, het huis was versierd en het doel was: kinderen bang maken!!! Erg geslaagd.. en heel grappig. In de stal gaat het nog steeds goed. Ik heb een beetje de leiding nu Leanne voor 3 dagen weg is, dat is erg leuk maar ook een heel gedoe. Ik heb echt alleen 's avonds een uurtje of twee voor mezelf. Morgen heb ik een vrije avond, en dan ga ik.... een heel WARM BAD nemen in de Guest House.. haha heb ik lekker geregeld. Ben ik wel aan toe.
Gisteravond had ik Night Watch, 2x per avond het hele terrein aflopen alles controleren met enkel een zaklampje.. en dat net na HB-night Knipoog Het was heel apart want het was heel erg mistig en we moesten de zeilboten tellen... al staande op de steiger maar je kon dus helemaal geen hand voor de ogen zien!!
Het weer is trouwens erg eng... Gister een mega thunderstorm toen wij net met alle kinderen in de stal waren. Op elkaar gepropt bij de paarden... moesten we er nog een binnen halen. ASl die paarden gillen... kan je het je voorstellen? Licht uit.. 30 kinderen, hagelstenen van 5cm doorsnee, super onweer en bliksem? Wordt je niet vrolijk van!
Vandaag was het zelfs enger want er was onweer zonder dat het regende oid. Het was super weer, ik was met 4 meiden aan het buitenrijden, en ineens een onweersklap joh! De paarden helemaal over de zeik! Dus ik zeg we gaan nu terug, maar dan moet je niet in paniek raken.. Vlak voor we in de stal waren kwam er weer zo'n gigantische klap en bliksem, nou ik zweer je dat ik me helemaal kapot schrok. Wonder boven wonder bleven onze paarden heel rustig, maar in de 2 bakken waren er ondertussen 3 afgevallen.. van echte beginnerspaarden, die zo geschrokken waren... echt balen. De rest van de dag dus geen rijden meer voor ons.
Verder gaat alles prima hoor... ik verlang wel naar morgen..
Groetjes aan iedereen daar, Loes en Sonja en de Bokkers hardstikke bedankt voor jullie lieve mailtjes!!!!
Liefs van Laura!

.
If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together. <African proverb>


Nimber

Berichten: 26551
Geregistreerd: 10-01-01
Woonplaats: Apeldoorn

Link naar dit bericht Geplaatst: 12-07-01 12:43

wauw leuk om te lezen thanx karin dat je ze er steeds op zet.
ik zou ook wel ooit zoiets willen Lachen

http://www.kimtelgen.nl
Cranio sacraal therapeut en instructrice


Lautje

Berichten: 989
Geregistreerd: 05-04-01
Woonplaats: Nijverdal

Link naar dit bericht Geplaatst: 13-07-01 10:16

Ja, echt supergaaf om te lezen!

Mij lijkt het ook heel erg leuk om ooit eens te doen. Ik zit erover te denken om dat over 3 jaar (als ik de pabo er op heb zitten)te doen.

*zwijmel*..... Kwijl

TARA (Amulet X Julio Mariner xx)--> Springen B + 31, Dressuur L2 + 9, SGW L + 10


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Avatar22, GoogleAdsense, Grassh0pper, Maaaarije, MarliesSam, MDWStables, Serena_Milco, vilo en 90 bezoekers