Was de aardappels en snij ze in stukken (niet schillen). Ongeveer 1 zoete aardappel per persoon. Hak de verse kruiden en pers de knoflook (kan ook met kruiden uit een potje) en meng dit alles met olijfolie en het zeezout. Doe de aardappels in een vuurvaste schaal en zet het in de oven, ongeveer 30 minuten!
Eet smakelijk!!!
Kinta
Berichten: 2702
Geregistreerd: 19-09-01
Woonplaats: prov. Utrecht
Geplaatst: 26-12-02 17:47
klinkt lekker!!! Ga ik zeker in de vakantie eens maken.
Kleintje
Berichten: 5763
Geregistreerd: 08-11-01
Geplaatst door de TopicStarter: 27-12-02 21:11
Het was gisteren weer heerlijk. Mijn ouders hadden het nog nooit gegeten en die waren helemaal verbaasd dat hun kleine meisje zulk lekkers kon maken!
Kinta
Berichten: 2702
Geregistreerd: 19-09-01
Woonplaats: prov. Utrecht
Geplaatst: 28-12-02 00:04
maar smaakt hij echt zoet dan, zo klinkt het niet als je de ingedrienten leest. maar zoet of niet zoet, het klinkt lekker!! Rozemarijn ruikt altijd zo lekker vind ik dus als dat er in zit is het vast wel goed.
Gwen
Berichten: 15915
Geregistreerd: 20-11-01
Woonplaats: Nabij Eindhoven
Geplaatst: 28-12-02 14:24
Ik vind gewone aardappels roergebakken in veel knoflook en rozemarijn al zo lekker. Jouw recept staat dus zeker ook op de nominatie om uitgeprobeerd te worden!
Wmijn
Berichten: 3654
Geregistreerd: 11-08-02
Woonplaats: Eindhoven
Geplaatst: 28-12-02 16:50
Kinta, een zoete aardappel is niet een gewone aardappel waar je suiker bij gooit maar een aardappel die van zichzelf al zoet is. Daarom smaakt het dus zoet.