PSP8 vraagje: hoe doe ik mijn..... ( SPOED!!!!)

Moderators: Muurp, Warboel

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Faux
Berichten: 6226
Geregistreerd: 10-01-04

PSP8 vraagje: hoe doe ik mijn..... ( SPOED!!!!)

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 30-06-04 20:07

copywright, of een ander plaatje, bijv. een paardenhoofd, transparant, dat hij zeg maar een beetje doorschijnend is...op de foto?


graag met screen prints erbij als dat kan...


Faux
Berichten: 6226
Geregistreerd: 10-01-04

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 30-06-04 21:04

niemand Verdrietig

BoOo

Berichten: 1061
Geregistreerd: 24-06-04
Woonplaats: Eindhoven

Link naar dit bericht Geplaatst: 30-06-04 21:34

nee srry ik zou niet weten hoe het moet.....

Clown Hobbelende Vosjes Pester #57 Clown
* Holly is mijn Schatje *

Fantaghiro

Berichten: 779
Geregistreerd: 08-11-02
Woonplaats: Lelystad

Link naar dit bericht Geplaatst: 01-07-04 06:57


Meisje201
Berichten: 35192
Geregistreerd: 05-09-03

Link naar dit bericht Geplaatst: 01-07-04 07:55

hm, krijg het niet voor elkaar, dat layer scherm krijgik niet

linzzz

Berichten: 1480
Geregistreerd: 01-03-04
Woonplaats: wveen

Link naar dit bericht Geplaatst: 01-07-04 10:01

dat is echt handig.

kreeg het meteen voor elkaar

Je Word Er Zelf niet Mooier Op
Door Te Zeggen Da iemand Lelijk is

Faux
Berichten: 6226
Geregistreerd: 10-01-04

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 01-07-04 10:23

dankjewel!!!

Faux
Berichten: 6226
Geregistreerd: 10-01-04

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 01-07-04 10:44

HUH!? PSP doet heeeeeeeeeeeel raar, als ik zo bij vector properties doe, dan sluit het allemaal ineens af en loopt t vast, en dan zegt hij,

NOT ENOUGH MEMORY TO PROCEEED THIS OPERATION, CLOSE OTHER DOCUMENTS OR APPLICATIONS.

(ofzoiets Tong uitsteken )

maar t lukt me dus niet en dat is heel irri, want t mnoet wel!

rode_kool

Berichten: 4415
Geregistreerd: 06-11-02

Link naar dit bericht Geplaatst: 01-07-04 13:29

Met andere woorden, je schijf is vol...

gewoon geen onderschrift :D

Meisje201
Berichten: 35192
Geregistreerd: 05-09-03

Link naar dit bericht Geplaatst: 01-07-04 13:36

frostwood schreef:
Met andere woorden, je schijf is vol...

ja idd Lachen

Breezy

Berichten: 14
Geregistreerd: 22-06-03
Woonplaats: Rotterdam

Link naar dit bericht Geplaatst: 01-07-04 13:58

Dit heeft niets met schijfruimte te maken... dit betekend dat je pc niet genoeg intern geheugen heeft. Probeer alles af te sluiten wat je niet gebruikt en dan alleen psp open, als je dat al gedaan had word het tijd om een geheugen module erbij te zetten Knipoog

"Nothing is contant, except change..."

Meisje201
Berichten: 35192
Geregistreerd: 05-09-03

Link naar dit bericht Geplaatst: 01-07-04 14:02

Breezy schreef:
Dit heeft niets met schijfruimte te maken... dit betekend dat je pc niet genoeg intern geheugen heeft. Probeer alles af te sluiten wat je niet gebruikt en dan alleen psp open, als je dat al gedaan had word het tijd om een geheugen module erbij te zetten Knipoog


Dit gaf die op mijn oude computer ook aan bij paint, en bij kazaa, dat ie niet meer kon downloaden, was ook de scijf vol

Breezy

Berichten: 14
Geregistreerd: 22-06-03
Woonplaats: Rotterdam

Link naar dit bericht Geplaatst: 01-07-04 14:05

ja met downloaden is dat logisch, dat slaat hij het op op je schijf en als hij daar geen ruimte meer voor heeft gaat dat niet. Hier gaat het niet om het opslaan, maar om iets te bewerken...
PSP neemt erg veel werkgeheugen in beslag als je ermee bezig bent, daardoor kan je niet veel andere dingen open hebben staan als je weinig geheugen hebt.

Memory= geheugen
Diskspace= schijfruimte
Knipoog

"Nothing is contant, except change..."

Faux
Berichten: 6226
Geregistreerd: 10-01-04

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 01-07-04 14:15

thnx everybody!!!

Flutterby

Berichten: 8126
Geregistreerd: 25-09-03
Woonplaats: Etten-Leur

Link naar dit bericht Geplaatst: 01-07-04 15:00

er zijn ook allerlei psp lessen te vinden met google. Daar word dat ok goed uitgelegt

Sunny-power tussen de paarden
dressuur L1, springen B & SGW B

Faux
Berichten: 6226
Geregistreerd: 10-01-04

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 01-07-04 15:04

oke dan je

Fantaghiro

Berichten: 779
Geregistreerd: 08-11-02
Woonplaats: Lelystad

Link naar dit bericht Geplaatst: 01-07-04 16:40

Ja maar windows gebruikt ook virtual memory, dat gebruikt ie dus van je schijf.. Waarschijnlijk kon hij daar niet meer bij en ging ie stuiteren Tong uitsteken
En als je het layer windows kwijt bent, (hij staat normaal rechts onderin) kun je op F8 drukkken dan komt ie weer terug (als je hem dus perongelijk afgesloten hebt..) Lachen

Faux
Berichten: 6226
Geregistreerd: 10-01-04

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 02-07-04 11:05

ja I know, maar ik heb dus geen geheugen meer Verdrietig

Fantaghiro

Berichten: 779
Geregistreerd: 08-11-02
Woonplaats: Lelystad

Link naar dit bericht Geplaatst: 05-07-04 13:52

Dan kun je dus wat je hardeschijf opschonen Lachen (late reactie Haha!)


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 7 bezoekers