frames bij geocities

Moderators: Muurp, zonnebloem18

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Boogiegirl

Berichten: 7815
Geregistreerd: 26-06-01
Woonplaats: Venlo

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 11-12-01 15:40

hoe maak je frames bij geocties??
en zo'n soort link, maar dan naar je eigen site, bv. "mijn paardenfoto's" en als je daar op klikt dat je je paardenfoto's ziet.
misschien is dit wel een domme vraag, maar ik heb overal gekeken en kan het niet vinden Huilen


Ptries

Berichten: 3119
Geregistreerd: 21-06-01
Woonplaats: Bilthoven

Link naar dit bericht Geplaatst: 11-12-01 20:06

*LOL* Daar probeer ik nu ook al een jaar achter te komen. Heb de code wel en ik heb de zogenaamde "webmees" stap voor stap gevolgd, maar het lunt idd niet.

Het zal weer kunnen met een of ander trucje, ik heb het toen via, insert ----> forms and scripts geprobeerd, maar tot nog toe zonder resultaat. Ik ben ook nog nooit een geocities site tegengekomen die frames gebruikt, maar ik geloof gewoon niet dat het echt niet kan.

Ik ben dus ook erg benieuwd of er iemand hier is die het weet.

Sunnylover

Berichten: 3459
Geregistreerd: 15-05-01
Woonplaats: Noord-Holland

Link naar dit bericht Geplaatst: 11-12-01 21:08

frames is toch dat je op 1 pagina 2 of meer schermen hebt? Dat weet ik nml wel.Maak 2 pages 1 voor de main en 1 voor de menu.Neem weer een andere page en zet daarop bepaalde HTML frame codes en klaar is kees.

Ptries

Berichten: 3119
Geregistreerd: 21-06-01
Woonplaats: Bilthoven

Link naar dit bericht Geplaatst: 12-12-01 21:47

Dat had ik dus gedaan, maar dat werkte niet. (sorry onliner)

Illusionlover2002
Berichten: 52
Geregistreerd: 19-01-02
Woonplaats: Belgie

Link naar dit bericht Geplaatst: 19-01-02 15:32


Illusion lover

snoopy2002
Berichten: 326
Geregistreerd: 31-12-01
Woonplaats: a'dam

Link naar dit bericht Geplaatst: 19-01-02 21:23

ik heb mijn site in frames.

www.houdenvanpaarden.cjb.net

dan moet je naar Houden Van Paarden.
als je de script wilt moet je even pb'en
of zet het hier neer... gr, tamara

snoopy2002
Berichten: 326
Geregistreerd: 31-12-01
Woonplaats: a'dam

Link naar dit bericht Geplaatst: 19-01-02 21:24

Jerai lover schreef:
*LOL* Daar probeer ik nu ook al een jaar achter te komen. Heb de code wel en ik heb de zogenaamde "webmees" stap voor stap gevolgd, maar het lunt idd niet.

Het zal weer kunnen met een of ander trucje, ik heb het toen via, insert ----> forms and scripts geprobeerd, maar tot nog toe zonder resultaat. Ik ben ook nog nooit een geocities site tegengekomen die frames gebruikt, maar ik geloof gewoon niet dat het echt niet kan.

Ik ben dus ook erg benieuwd of er iemand hier is die het weet.


oh nee Verward

bekijk mijn site dan maar...
ben ik dan de eerste Haha!


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: RomeeBalm en 7 bezoekers