Geocities PROBLEEM!?

Moderators: Muurp, zonnebloem18

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Liesje89

Berichten: 9138
Geregistreerd: 01-12-03
Woonplaats: Bleiswijk, Kruisweg

Geocities PROBLEEM!?

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 27-05-04 10:46

Heey!

Bij mij doet geocities het niet!
Als je 'm op wil starten, komen er 2 schermpjes.
het 2e schermpje komt bij mij niet, en als ik klik om 'm toch nog te laten komen komt ie nog niet!!!

Ligt het aan mijn computer ofzo, of hebben meer het?!


Buckje
Berichten: 19862
Geregistreerd: 22-08-03

Link naar dit bericht Geplaatst: 27-05-04 15:23

moet ie niet gewoon eventjes laden.

Liesje89

Berichten: 9138
Geregistreerd: 01-12-03
Woonplaats: Bleiswijk, Kruisweg

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 27-05-04 15:32

Nee, er opent helemaal geen 2de scherm, zowiezo niet.

draaakje

Berichten: 4566
Geregistreerd: 16-06-03
Woonplaats: Boekel

Link naar dit bericht Geplaatst: 27-05-04 18:39

dat had ik lang geleden ook, heeeel erg raar, maar je kon er niets aan doen (tot we een nieuwe comp. kregen (dus ...))

nej ik kan je verder niet helpen

I'll be with you, I'll be waiting for you,On the other side,And the winds that blow they'll guide you home,Get you through the night,It will all be right
Izzy Khaleesi

_Linda

Berichten: 4366
Geregistreerd: 22-10-02

Link naar dit bericht Geplaatst: 30-05-04 11:30

dat heb ik ook weleens gehad, moet je even de pc opnieuw opstarten en anders later opnieuw proberen.

Liesje89

Berichten: 9138
Geregistreerd: 01-12-03
Woonplaats: Bleiswijk, Kruisweg

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 30-05-04 11:56

Hij doet het na een paar dagen nog steeds niet!
Nou ja, geeft niet. Er zit ook een virus in. Hij wordt morgen naar de pc-dokter gebracht, dus misschien diet hij het daarna wel weer. En anders is het jammer, hoor...

Artemiss
Berichten: 1093
Geregistreerd: 17-08-03

Link naar dit bericht Geplaatst: 01-06-04 13:44

Heb je java? Anders kan je misschien filemanager gebruiken, en pagebuilder niet meer. Dat is ook veel makkelijker, als je eenmaal een tijdje bezig bent...

[edit]Foutje...[/edit]


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 5 bezoekers