gratis bellen via internet

Moderators: Muurp, zonnebloem18

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Mikkie

Berichten: 3964
Geregistreerd: 29-04-02
Woonplaats: Landgraaf

gratis bellen via internet

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 22-03-04 13:45

Je kunt nu via www.skype.com gratis bellen via het internet. Voorwaarde is wel dat je boxen en een microfoon hebt aangesloten op je laptop.
Aangezien ik erg graag bel, is dit wel wat voor mij. En volgens mij zitten hier nog meer van die klepmiepen op bokt, dus deel ik mijn bevinding maar even. Tong uitsteken


Kristie

Berichten: 15008
Geregistreerd: 30-10-03
Woonplaats: Al pendelend tussen hier en daar...

Link naar dit bericht Geplaatst: 22-03-04 15:47

mm lijkt me wel een beetje raar hoor, dat je helemaal gratis kan bellen {heb de site bekeken maar snap er helemaal niks vna maar goed}
krijg je niet achteraf nog een rekening oid??

'Wil je me alsjeblieft vertellen welke kant ik op moet vanaf hier?'
'Dat ligt er aan waar jij naar toe moet,' zei de kat.
'Dat kan mij niets schelen,' zei Alice.
'Dan doet het er niet toe welke kant je opgaat' zei de kat.

Sjimmy

Berichten: 17716
Geregistreerd: 09-03-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 22-03-04 15:49

Je belt via je internetverbinding dus je betaald de kosten van je internetverbinding
Kan ook via MSN.

:evaw:

Mikkie

Berichten: 3964
Geregistreerd: 29-04-02
Woonplaats: Landgraaf

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 22-03-04 19:53

Het is zoals Jimmy zegt. Ikwas er eerst ook een beetje argwanend over, maar een vriend van me (it-er) heeft me over de streep getrokken. Je hoeft je persoonlijke gegevens helemaal niet in te vullen (velden zijn niet verplicht) dus ze kunnen je helemaal geen rekening sturen, al zouden ze het willen.
Ik heb altijd het probleem dat die functie bij msn de helft van de tijd niet werkt, terwijl skype wel verbinding kan maken.

Nintu

Berichten: 4304
Geregistreerd: 16-09-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 22-03-04 20:30

Is dat echt gratis, kan toch niet? Blond Dus als ik ADSL heb betaal ik niks extra of wel? Haha!
Bij msn moet je je wel bij een of andere site aanmelden en daar is het niet gratis

bakkabouter

Berichten: 5166
Geregistreerd: 01-03-03
Woonplaats: Antwerpen - Belgiƫ

Link naar dit bericht Geplaatst: 22-03-04 21:55

ik heb ook een tijd skype gehad.Niet echt om het gratis bellen,maar vooral omdat de audiogesprekken over msn niet zo super waren van qualiteit

Grammar, it's the difference between knowing your sh!t and knowing you're sh!t.
Mensen met een zuiver geweten hebben een slecht geheugen.

Mikkie

Berichten: 3964
Geregistreerd: 29-04-02
Woonplaats: Landgraaf

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 23-03-04 12:48

Je betaald bij skype alleen de internetkosten. Dus of je nu belt via skype of bokt, dan maakt niks uit. Verder zijn er geen kosten aan verbonden.

Sjimmy

Berichten: 17716
Geregistreerd: 09-03-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 23-03-04 12:51

Bij MSN kost 't niks hoor
gewoon MSN opstarten en dan Audio starten.
Je moet wel boxen en een microfoon hebben (en degene die je belt ook).

:evaw:

dreumesje

Berichten: 367
Geregistreerd: 31-01-03
Woonplaats: Zutphen

Link naar dit bericht Geplaatst: 23-03-04 14:33

wij gebruiekn skype al een tijdje!!!
geweldig programma Haha!
zeker makkelijk en handig als je veel online bent, nadeel is dat t wel veel bandbreedte vraagt.

Nintu

Berichten: 4304
Geregistreerd: 16-09-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 23-03-04 17:15

Sjimmy: Aww, maar audio, da's gewoon met microfoon. Maar je hebt daar ook dat je echt kan bellen, en dan moet je wel betalen! (scherm > acties > telefoongesprek starten) Haha!

dreumesje

Berichten: 367
Geregistreerd: 31-01-03
Woonplaats: Zutphen

Link naar dit bericht Geplaatst: 24-03-04 13:10

skype kost niets hoor!!! OK dan!

Yellowfish

Berichten: 14056
Geregistreerd: 05-10-03

Link naar dit bericht Geplaatst: 24-03-04 16:49

Echt Echt Echt niet ? ik vind het zo onlogisch .. Scheve mond

    Pressure is what differentiates a piece of coal from a diamond

dreumesje

Berichten: 367
Geregistreerd: 31-01-03
Woonplaats: Zutphen

Link naar dit bericht Geplaatst: 24-03-04 21:11

nee eggies niet, als je het gewoon via je computer doet is het gratis. je belt van computer naar computer.

Lars: Aanwezig in afwezigheid, daarom nooit verleden tijd

Claudia19

Berichten: 5131
Geregistreerd: 14-05-03
Woonplaats: Den Haag

Link naar dit bericht Geplaatst: 24-03-04 21:34

het kost niks maar je pc word er wel traag van (tenminste bij 3 vrienden wel) ik houd gewoon die van msn

angeliekie

Berichten: 214
Geregistreerd: 22-08-01
Woonplaats: bergen op zoom

Link naar dit bericht Geplaatst: 25-03-04 18:43

ja ik bel al nu een maand of 6 via skype... het is echt gratis, gewoon hetzelfde als via msn kleppen via je microfoon... alleen je verbinding is stukken beter via skype.

een goede vriend zei tegen mn broertje dat je er wel voor moest betalen, maar dat is echt niet zo.
je kunt wel een telefoon kopen en dan kan je ook via de pc naar huistelefoons bellen, daar moet je echter wel voor betalen

je bent altijd nieuw ,je laatste hinnik was altijd het vriendelijkst. Je laatste kroel was altijd het warmst. Je laatste beweging het sierlijkst.

sharonaollie

Berichten: 6441
Geregistreerd: 05-06-03
Woonplaats: Utrecht

Link naar dit bericht Geplaatst: 26-03-04 00:07

jammer heb geen microfoon Boos!

Waar de kennis van de ruiter ophoudt,begint zijn grofheid..

Sinterklaas kapoentje,gooi wat in mijn schoentje.

dola

Berichten: 1169
Geregistreerd: 23-04-03
Woonplaats: arnhem

Link naar dit bericht Geplaatst: 26-03-04 22:00

Ik heb hem geinstaleerd, maar heb geen vrienden Huilen

En vind msn toch iets makelijker..
Dacht dat je echt een nummer kon intoetsen en dan kon bellen.

Dat zou een uitvinding zijn

How does the bit taste like? Than the horse wispher: Like pain...

Sypheron

Berichten: 15190
Geregistreerd: 06-12-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 26-03-04 22:04

Het is eigenlijk niet echt bellen aangezien je contact maakt met een computer en niet een telefoon Knipoog. Maar het is wel interessant.

Elliot
Berichten: 6441
Geregistreerd: 04-06-03

Link naar dit bericht Geplaatst: 26-03-04 22:49

Is dit van dezelfde makers die ook Kazaa hebben gemaakt? Ik heb namelijk een poos geleden een artikel in de Metro gelezen dat ze een soortgelijk programma aan het ontwikkelen waren...



Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: GoogleAdsense en 4 bezoekers