AQHA site

Moderators: goldenarrow, Animal

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
missquarter
Berichten: 276
Geregistreerd: 22-01-03
Woonplaats: boskoop

AQHA site

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 24-11-03 14:09

Hebben jullie ook zo'n moeite om een pedigree op te zoeken op de site van AQHA?
Is het nou zo druk dat je gewoon niet ingelogd kan worden of zo?
Weten jullie of dit vaker gebeurt?


DubbelDun

Berichten: 66306
Geregistreerd: 12-04-01
Woonplaats: 1 km van het midden van Nederland

Link naar dit bericht Geplaatst: 24-11-03 14:25

Ik denk dat de site op het moment erg druk bezocht is; nieuwe veulens, transfers, wedstrijdpunten.
Of misschien ligt er een server uit (heeft Bokt ook wel eens last van Lachen )

missquarter
Berichten: 276
Geregistreerd: 22-01-03
Woonplaats: boskoop

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 24-11-03 14:29

Dan houden we het maar op een overbelasting Knipoog


Tnx

Jeddah

Berichten: 14363
Geregistreerd: 17-03-02
Woonplaats: Corning Ar USA

Link naar dit bericht Geplaatst: 24-11-03 14:43

Mij lukte het ook niet, ik denk dat het overbelast is door iedereen die mee zit te genieten van de World Show...

:+: Mijn paardjes :+:
Feel the fear and do it anyway
~Accept the things you cannot change and fight for everything else~

missquarter
Berichten: 276
Geregistreerd: 22-01-03
Woonplaats: boskoop

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 24-11-03 15:20

Toevallig heb ik het net nog geprobeerd en het lukte zowaar!
Echt overbelasting dus!
Je moet stug volhouden en veel geluk hebben!

Succes OK dan!

LindaVelings

Berichten: 1223
Geregistreerd: 17-02-03
Woonplaats: Tilburg

Link naar dit bericht Geplaatst: 24-11-03 17:20

Vanmorgen lukte het bij mij ook niet, maar net weer wel Haha!
Gelukkig maar Knipoog

"Save a horse, ride a cowboy"
Rainy & Rico


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 0 bezoekers