
ik moet nog boodschappen doen vandaag, dus als jullie optijd zijn ga ik vanaaf al uitproberen
Moderators: NadjaNadja, Essie73, Polly, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird


)




?
, bekleed de vorm met de bladerdeeg, laat ondertussen de andijvie goed uitlekken als die is klaar is, dan doe je die eieren loskloppen met de slagroom zout en peper, dan doe je de helft van de cashewnoten/kaas en de andijvie erbij, doe dit in de bekleden vorm, en strooi daar de cashewnoten en kaas overheen, en dan in de oven, 30 min,


danneke80 schreef:mijn favoriet is met courgette en broccoli
je hebt ervoor nodig:
bladerdeeg
klein stronkje broccoli
hele courgette
zakje strooikaas
3 eieren
bakje creme freche
3 eetlepels pesto genovese
bakje pijnboompitten
de courgette en broccoli maak je fijn en moet dan kort koken (5 min.
de pijnboompitten moeten geroosterd worden.
onderin de bodem leg je 1/3 van de kaas
hierbovenop gaan de groentes
hierboven weer 1/3 van de kaas en de helft van de pijnboompitten
de eieren, creme freche en pesto flink door elkaar kloppen zodat het een egale substantie is. Dit gaat er dan bovenop.
Daarna gaat het laatste 1/3 kaas erop en de andere helft pijnboompitten.
Ongeveer 30 minuten in de over op 225 graden en klaar is kees.
Ik ga ook nog even meekijken voor meer lekkere recepten!




