mijn eigen verzonnen iets..

Moderators: Nadia, Coby

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Thortana
Berichten: 4384
Geregistreerd: 25-08-01

mijn eigen verzonnen iets..

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 25-12-02 12:53

schil een appel, en pak een schaafblad, ja ik weet niet hoe je dat noemt, geen kaas schaaf maar tis ene blad van blik met allemaal kleine schaaf, mesjes......
daar moet je met je appel overheen gaan en krijg je appelmoes
die er bv vanille vla bij en VOILA een lekkere prut Haha!

wat ook lekker is om een appel uit te hollen en daarin chocopasta met hagelslag in doen......das echt heerlijk, maar het valt zwaar, dus het lijkt net of je 2 borden spagetti op hebt Haha!

Als jullie dit begrijpen en allemaal snappen moet je het maar is uit proberen Haha!

groetjes renée


vinniefun

Berichten: 224
Geregistreerd: 03-11-02
Woonplaats: leiden

Link naar dit bericht Geplaatst: 25-12-02 16:40

Renee_vd schreef:
s

Als jullie dit begrijpen en allemaal snappen moet je het maar is uit proberen Haha!

groetjes renée

Nou, liever niet. Ik zat net te denken of ik nog een ander nagerecht voor de kideren moest bedenken maar als ik dit lees....
Ik zou die appels aan m'n paard geven..
Als je nog leuke recepten wil kan ik wel eens kijken...
Wat dacht je van een toepje van je appelrasp op een beschuitje, stijfgeslagen eiwit met veel suiker er door geklopt als een rand er omheen en dan in eenhete oven tot de schuim hard is en net, maar dan ook net aan gaat bruinen, mjam, ik zal ze eens vragen. Ik ben blij dat ze niet bokken anders stond ik nu appels met chocopasta te vullen

Gister? Dat komt morgen wel!

Angeliek
Berichten: 4948
Geregistreerd: 20-01-02

Link naar dit bericht Geplaatst: 25-12-02 18:00

Mijn god! Banaan en chocolade kan ik me nog wel voorstellen, maar appel en chocolade? Lijkt me echt smerig! wel lekker is banaan ijs, met gesmolten chocolade eroverheen..

En ook ( leuk om te doen maar lekker is het niet..), suiker smelten ( wel water bij doen), in een pannetje, en dan kleurstof erbij doen, en dan een appel erdoorheen roeren, niet te lang anders word de appel slap.
ff laten drogen en dan is die suiker hard en gekleurd.. heb ik weleens gedaan, ik vond het niet te vreten maar m'n broer wel..


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: leestmee en 24 bezoekers