Moderators: NadjaNadja, Essie73, Muiz, Maureen95, Firelight
Kimmes schreef:Smeerboter is halvarine
Margarine koop je in een velletje papier; Zeeuws Meisje, Leeuwezegel enz.
Kimmes schreef:Smeerboter is halvarine
Margarine koop je in een velletje papier; Zeeuws Meisje, Leeuwezegel enz.
benangelique schreef:ik heb het van de week gemaakt; met roomboter.
het deeg werd alleen 1 plak en geen kruimelig deeg. ook heb ik het de dubbele tijd in de oven gehad en was het nog nauwelijks bruin... smaakte wel prima overigens.
ChirooHeleen schreef:En dan met vla of slagroom (of nog beter met engelse cream ) serveren.
Nimue schreef:ChirooHeleen schreef:En dan met vla of slagroom (of nog beter met engelse cream ) serveren.
Custard all the way!
Ik heb in Engeland toch zó'n lekkere rhubarb crumble op, nu wil ik die ook maken, maar ik heb echt geen benul hoe dat moet, natuurlijk. Ik ben niet zo van de pakjes, dus ik ga dat recept van Miriam91 eens proberen. Kan dat met alle soorten fruit?