weer eters vanavond

Moderators: Nadia, Coby

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Lielle

Berichten: 64670
Geregistreerd: 12-01-01

weer eters vanavond

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 08-12-02 16:06

mijn (schoon)ouders komen vanavond en we eten:

vooraf bij een stokbroodje
augurken/eier salade
pesto (zelfgemaakt)
hamrolletjes met monchou en een uitje
kruidenkaas

hoofdgerecht
kalkoenfricandeau met citroenbieslookpesto
knoflook roomaardappeltjes
witlofsla
haricots verts rolletjes

na
gegrillde perziken gevuld met amandelspijs en sinaasappelrasp, met mascarpone / sinaasappel saus.

Ik heb honger!


Gast998
Berichten: 74611
Geregistreerd: 02-11-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 08-12-02 16:40

Grijsz, mag ik het recept van dat toetje ?
Enneh eet smakelijk.

Lielle

Berichten: 64670
Geregistreerd: 12-01-01

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 08-12-02 22:33

voor 4 personen:
150 gram amandelspijs
2 blikken perziken
1 sinaasappel
4 eetlepels Cointreau
8 gesuikerde pecannoten
1 bakje creme fraiche

verkruimel de spijs, rasp de sinaasappel en meng de rasp met 2 eetlepels cointreau door de spijs. Laat de perziken uitlekken en leg ze in een ovenschaal met de bolle kant omlaag. Vul de holtes met het spijsmengsel, pers de sinaasappel en giet wat van het sap erover. Zet de perziken 1o minuten in een voorverwarmde over (200 C). Klop de creme fraiche los met de rest van de sinaasappelsap en de cointreau en serveer deze erbij. Garneren met de pecannoten. Errug lekker!


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Bjarni, joey_lover, Mereltje, Silver_Bolly, xKatjj en 48 bezoekers