Moderators: NadjaNadja, Essie73, Muiz, Maureen95, Firelight
Knoesje schreef:Oja!
Ik garneer ze op dit moment ook over mijn amandelstaven
en door de sla, moet je ook eens proberen
Oh en trouwens mijn leasepaard vind ze ook zo heeerlijk!
Hij maakt dan hele schattige smakgeluidjes!
en hij gaat flemen... gek hea?
Knoesje schreef:en door de sla, moet je ook eens proberen
Liedje schreef:1. pellen
2. Witte velletjes eraf plukken, het liefst zoveel mogelijk.
3. Controleren op pitjes
4. Ineens in de mond stoppen
5. Kauwen
6. Slikken.
BianCatjee schreef:Haha heb toevallig net 4 manderijnen op
ik doe altijd pellen, witte grote vellen eraf, door midden breken, die witte stukies aan de binnenkant eraf halen, dan partje voor partje van elkaar halen, dan houd ik partje voor partje richting het ligt zodat ik kan zien of er een pit in zit dan ga ik ze 1 voor 1 opeten en als ik stukjes heb met én zonder pit eet ik eerst degene met pit (kleine hapjes zodat ik de pit eruit kan halen) en dan de stukjes zonder pit
Berdien schreef:Hahahahaha
Ik zoek er eentje uit die er lekker uitziet en dan ga ik pellen. Dan pulk ik rustig tien minuten lang tot dat alle witte frummels eraf zijn ( ) en dan eet ik hem op. Ik kan er alleen nooit maar eentje eten, dus dan gaan er zo een stuk of vier naar binnen
Sinaasappels net zo, ik ben langer bezig met pellen en ontwittefrummelen dan met eten
Liedje schreef:1. pellen
2. Witte velletjes eraf plukken, het liefst zoveel mogelijk.
3. Controleren op pitjes
4. Ineens in de mond stoppen
5. Kauwen
6. Slikken.