Neem een stuk(je) chocolade letter, doe het in een mok of een schaaltje en doe het dan 3 min. in de magnetron. Dan heb je geen pappige letter , nee ... Je hebt een heerlijk warm zacht stukje chocolade. De liefhebbers van chocolade ( zoals ik dus) zullen dit heeeerrrlijk vinden ! Smul ze!
Vivian
Berichten: 2827
Geregistreerd: 19-03-02
Woonplaats: Ijsselmonde
Geplaatst: 27-11-02 14:50
3 min?Is dat niet een beetje te lang,dan is de chocolatoch al helemaal gesmolten?
niet dat ik het ga uitproberen want ik ben aan de lijn,en ik heb geen letter bij de hand
Mellow
Berichten: 6470
Geregistreerd: 22-06-02
Geplaatst: 28-11-02 15:56
chocolade smelt niet zo snel als je denkt hoor. maar warme chocolade? neh lijkt me niks.
Laar
Berichten: 6654
Geregistreerd: 24-02-02
Woonplaats: Noord Brabant
Geplaatst door de TopicStarter: 29-11-02 16:32
3 min. is precies goed, tenminste ligt eraan heoveel volt je magentron is , onze is 650tc effe een waarschuwing, niet langern doen! want dan is tie verbrand
Noie
Berichten: 2780
Geregistreerd: 13-08-02
Geplaatst: 30-11-02 22:59
is dat niet onmeunig zoet? dat lijkt mij wel. maar gewone chocola is veeel lekkerder
Anoniem
Geplaatst: 01-12-02 03:20
Nou, het lijkt mij wel lekker hoor. Kan dat ook met BonBonBloc, want die overheerlijke chocoladeletter is al een tijdje geschiedenis .
Finnea
Berichten: 10071
Geregistreerd: 06-11-02
Geplaatst: 01-12-02 19:47
t lijkt me ook wel sappig ja. eerst nog ff een chocoladeletter kopen