
Witvis, ingepakt in Serranoham, takje rozemarijn erbij en zo in de oven
Beetje aankleden met pasta met tomatensaus en sperzieboontjes en klaar was Klara 
Van links naar rechts: de vispakketjes, de kant-en-klare tomatensaus
, de pasta die ik gebruikt heb en duhhh... boontjes 

Er is echt níks aan:
- Oven voorverwarmen op 200 graden
- Boontjes in stukjes breken, wassen en alvast pan water opzetten.
- Twee plakken Serranoham in de lengte over elkaar leggen, zodat je een extra lange plak krijgt. Vis er bovenop leggen, peper en zout erop en een (half) takje rozemarijn. Oprollen, in ovenschaal leggen (naad vd ham naar beneden) en wat olijfolie erover druppelen.
- Tegelijk boontjes in kokend water gooien en de vis in de oven zetten (beide 20 minuten namelijk
)
- Pan water opzetten voor de pasta en de saus zachtjes opwarmen
- Neut pakken en in de kamer gaan zitten

Als de oven piept:
- Pasta en boontjes afgieten (pasta hoeft maar 4 minuten te koken), alles op een bord pletteren en tomatensaus over de pasta scheppen

De vis is een supercombinatie met de ham, die in de oven lekker knapperig wordt
De tomatensaus combineert weer geweldig met de pasta (die ook gevuld is met ham), maar ook met de boontjes en de vis.Kortom: wij waren enthousiast
Een verpakking serranoham extra en je kunt vooraf meloen met ham serveren. Goeie bak koffie achteraf en je kunt met weinig moeite je (schoon)moeder imponeren

