En, misschien een rare vraag, hoe heb je de tijd opgemeten? Ik heb namelijk onze kookwekker eens nagemeten met mijn telefoon en de klok van de magnetron, maar onze kookwekker gaat bijna een minuut te snel op 4 minuten tijd. Dat scheelt met een ei nogal...
Ja Linda, daar kwam ik dus ook net achter. Ben dus zo slim geweest om gewoon vanaf dat de pan op het fornuis stond de minuten in te laten gaan. Probeer het zo wel weer.
Omdat ik er niet over uit kon dat mijn eieren iedere keer mislukten... Wat voor eieren ik ook gebruikte, ze waren altijd te zacht. Nu kook ik iedere zondagochtend fantastische eieren!
Heb je wel een gaatje gemaakt in het ei en giet je hem af met koud water? Dat werkt het beste. Eet smakelijk! (Ik krijg ook helemaal zin in een gekookt ei, raar is dat...)
ik kook het ei altijd 8minuten, dan is het tenminste niet meer zacht van binnen, daar hou ik niet van. dan is hij gewoon goed en kan je hem normaal snijden voor op brood of zo iets.
4 minuten is echt een snotei.. maar het is maar waar je van houd.