- doosje champignons
- 3 kleuren paprika
- 3 uien
- knoflook
- gehakt
- (eventueel courgette)
- (eventeel rode peper als je daar van houdt of pili pili poeder)
- stuk of 7 vleestomaten
- diverse kruiden (tijm, oregano, basilicum, bbq-kruiden wat je lekker vindt!)
- geconcetreerde tomatenpuree
Snij alles klein en bak alle soorten groentes apart (met wat knoflook) zodat ze gaar zijn maar niet té gaar.
Doe de vleestomaten in de blender zodat je echte tomatensaus krijgt. Bak je gehakt uit en doe vervolgens alles bij elkaar.
Dus de groentes, het gehakt en de saus.
Breng het aan de kook en breng het geheel op smaak met de tomatenpuree (indien nodig), de kruiden en de peper om het pittig te maken!
Heerlijk vers en gezond en meestal erg veel!
Dus genoeg om in te vriezen in proties en als je een keer weinig zin hebt om te koken: Even water opzetten en pasta koken. Saus uit de diepvries opwarmen, wat gerapste kaas erover en eten maar!