Pasta met Boursin voor 4 personen

Moderators: Nadia, Coby

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Nikita

Berichten: 950
Geregistreerd: 07-09-01
Woonplaats: Velp

Pasta met Boursin voor 4 personen

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 16-09-02 15:04

Dit is lekker!

Benodigdheden:

2 pakjes koksroom
2 x 150 gram Boursin
paar teentjes knoflook
1 ui
beetje witte wijn
3 / 4 tomaten
2 stronken broccoli
Fusili pasta (gedraaide groene)

Knoflook en ui met beetje olijfolie fruiten, afblussen met witte wijn. Koksroom erbij, Boursin in stukken erbij.
Water voor de pasta opzetten, pasta maken.
Laatste 5 minuten van de pasta roosjes broccoli erbij.

Lekker stukje vlees in reepjes erbij en de tomaat in schaaltjes om er op het bord doorheen te doen.

Klaar in ongeveer 15 minuten, eet smakelijk!!

Wie met beide benen op de grond blijft staan, komt niet ver..


Chel
Berichten: 102
Geregistreerd: 13-09-02

Link naar dit bericht Geplaatst: 16-09-02 15:17

Dit is lekker jah:)

Ik maak ook wel eens een soortgelijk gerecht, met boursin, maar dan met spinazie, das ook lekker !!!

"If you're gonna be dumb, you better be tough!"
{Johnny Knoxville, Jackass}

Maarten

Berichten: 4185
Geregistreerd: 30-06-01
Woonplaats: Emmen

Link naar dit bericht Geplaatst: 17-09-02 12:09

En laat ik dit gerecht nu gaan proeven op 5 oktober bij onze meeting Nikita!! Knipoog

*smul*

voor ex-onderschrift, zie onderschrift Polly
Na vele jaren een keer een ander onderschrift

Nikita

Berichten: 950
Geregistreerd: 07-09-01
Woonplaats: Velp

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 17-09-02 13:00

Maar speciaal voor jou doe ik er ook komkomkommer bij hoor! Vingers aflikken

Wie met beide benen op de grond blijft staan, komt niet ver..

enid

Berichten: 1352
Geregistreerd: 30-05-02
Woonplaats: roosendaal

Link naar dit bericht Geplaatst: 12-10-02 18:17

klinkt lekker jongens!!!!!!
ik zal het ook een keertje maken

Lachen

Sizzy

Berichten: 27232
Geregistreerd: 11-09-01
Woonplaats: Den Haag

Link naar dit bericht Geplaatst: 13-10-02 16:40

Chel >

klopt! Ik doe er ook altijd spinazie bij en daar doorheen boursin. Heerlijk met een stukje zalm erbij! Vork

Het leven is een gebakje!


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Fox_xy, Nadine, yindey en 62 bezoekers