-stokbrood of gewoon brood in stukken snijden (stokbrood in zo dun mogelijke plakken) inwrijven met knoflook, bestrijken met een beetje olie.
Onder de grill/bakken in een koekenpan tot ze mooi bruin zijn.
inwrijven met knoflook kan ook achteraf eventueel (gaat makkelijker!)
tomaat heel fijn snijden, mengen met basilicum en erop serveren.
-augurk in ham of ander vlees rollen.
-(en natuurlijk) blokjes kaas met mosterd/ketchup
-op de blokjes kaas een stukje augurk/ananas/tomaat/...... prikken
-spiesje met kaas, augurk en een rolletje ham
Ik maak meestal een heel werk ervan als ik weet dat er gasten komen, maar dit zijn de makkelijkste dingen waar ik nu even op kan komen.
-kaasplankje
-kaasfondue (krieltjes uit zo'n kant en klaar verpakking, even in de magnetron tot ze gaar zijn, tomaat, stokbrood, blokjes ham, stukjes wortel, stukjes komkommer, bloemkool roosjes (wel even koken of als het een kant en klaar verpakking is in de magnteron gooien)