Moderators: NadjaNadja, Essie73, Muiz, Maureen95, Firelight
Rinske schreef:Oeh Oscar, dat klinkt heeeel lekker! Dat ga ik ook eens proberen . Weet jij hoe warm de oven moet?
Oscar schreef:Rinske schreef:Oeh Oscar, dat klinkt heeeel lekker! Dat ga ik ook eens proberen . Weet jij hoe warm de oven moet?
Ik doe alles op ongeveer 200 graden, dus dat zal met de Baklava ook wel zo zijn
Rinske schreef:Ik bedoelde de banaan met chocolade . Maar maakt niet uit, als jij overal 200 graden voor gebruikt zal dat daarvoor ook wel goed zijn .
Gwen schreef:Over banaan gesproken, dat is ook erg lekker als je het in stukjes in aluminium wikkelt met stukjes appel en evt. wat rozijntjes, een beetje room, wat kaneel, wat suiker naar smaak (karamelliseert zo lekker) en eventueel een kleine tik (drank dus ). Heerlijk om op het laatst tussen de kooltjes van de BBQ te leggen, maar in de oven gaat het ook prima. En er zijn diverse varianten mogelijk, ik maak ook wel eens zo'n uitgebreide versie met chocola en kaneel .