Je hebt nodig voor 1 of 2 personen (hangt af van de eetlust): * 100 gr. gerookte zalm * klein bakje (eko)tauge * cashewnoten of pijnboompitten * 1 of 2 ciabatta notenbroodjes * 2 eetlepels yogonaise * 1/2 eetlepel grove mosterd * scheutje witte wijn (alles is te shoppen bij AH)
Bereiden: Broodjes in de oven, tauge in een koekepan of wok even fruiten (licht aanbakken) zalm op broodje doen, tauge erover. Doe de 2 eetl. yogonaise en de 1/2 eetl. mosterd in een bakje, scheutje witte wijn erbij en roer het samen tot een net geen vloeibare dressing. Doe de dressing over de zalm en tauge, strooi wat pijnboompitten of cashewnoten erover, en klaar! Lekker erbij is een glas witte wijn (koud)
Gwen
Berichten: 15915
Geregistreerd: 20-11-01
Woonplaats: Nabij Eindhoven
Geplaatst: 10-05-02 16:35
Mooi, alweer een goed vrijdagrecept. Vervelen jullie je soms?
Maarten
Berichten: 4185
Geregistreerd: 30-06-01
Woonplaats: Emmen
Geplaatst: 10-05-02 16:44
Hmmm... dat ga ik snel een keer proberen te maken!
btw... sibold: zag dat je je verveelde. Heb je Benneveld al opgezocht op de kaart zonder register??
Sibold
Berichten: 1817
Geregistreerd: 10-07-01
Geplaatst door de TopicStarter: 10-05-02 16:46
Maarten schreef:
Hmmm... dat ga ik snel een keer proberen te maken!
btw... sibold: zag dat je je verveelde. Heb je Benneveld al opgezocht op de kaart zonder register??