Boursin cuisine

Moderators: Polly, Muiz, NadjaNadja, Telpeva, Essie73, ynskek, Ladybird

Toevoegen aan eigen berichten
 
 
Jellie

Berichten: 10283
Geregistreerd: 11-07-03

Boursin cuisine

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter : 18-03-06 19:56

Tja, dat heb ik gekocht omdat het er in de supermarkt zo lekker bij stond Maar ik zit er nu alleen nog mee in mijn maag dat ik geen inspiratie heb om dit te gebruiken

Wat doen jullie er allemaal mee?

Boheme

Berichten: 2205
Geregistreerd: 05-04-05
Woonplaats: Dordrecht

Re: Bopursin cuisine

Link naar dit bericht Geplaatst: 18-03-06 19:58

In een gepofte aardappel, pastasaus van maken.
Oke nu ook inspiratieloos

Eilandje

Berichten: 2867
Geregistreerd: 05-01-02
Woonplaats: België

Re: Boursin cuisine

Link naar dit bericht Geplaatst: 19-03-06 10:01

Boursin is jammie

- In soep, daar wordt de soep lekker romig van
- Pastasaus met spinazie en boursin
- Lasagne met enerzijds laagjes groenten in tomatensaus en anderzijds laagjes spinazie met ui en boursin en ev. champignons
- voor meer inspiratie: http://www.receptenzoeker.be/zoek/resul ... ch=boursin

blackpegasus

Berichten: 4819
Geregistreerd: 22-07-05
Woonplaats: delfgauw

Re: Boursin cuisine

Link naar dit bericht Geplaatst: 19-03-06 11:32

heerlijk door de gebakken champignons, ui en paprika heen roeren en bij een lekker stukje vlees eten.

Marleen_

Berichten: 3577
Geregistreerd: 06-04-03
Woonplaats: Capelle aan den IJssel

Re:

Link naar dit bericht Geplaatst: 19-03-06 14:00

Ik maak er altijd pastasaus van!!!
Gooi er altijd champignons, paprika, ham etc door en dan zo over de pasta, erg lekker!!!

NieneWiep

Berichten: 6733
Geregistreerd: 15-01-06

Re:

Link naar dit bericht Geplaatst: 20-03-06 18:34

Kaasstengels met boursin

Klinkt heel vies maar is echt lekker!!

Lenneke_
Berichten: 18614
Geregistreerd: 08-07-03
Woonplaats: Garderen

Re:

Link naar dit bericht Geplaatst: 20-03-06 22:17

Het steeltje uit de champignons halen, bousin erin stoppen, beetje kaas eroverheen en in de oven tot de champignons gaar zijn

Katja

Berichten: 42306
Geregistreerd: 29-04-02
Woonplaats: Utrecht

Re:

Link naar dit bericht Geplaatst: 20-03-06 22:22

Boursin cuisine is iets anders dan gewoon boursin.

Op de site van life and cooking hebben ze wel ee paar ideeën voor je denk ik.

ninja2

Berichten: 3645
Geregistreerd: 23-06-05
Woonplaats: de rips

Re:

Link naar dit bericht Geplaatst: 20-03-06 22:23

die reclame met die zalm en boursin lijkt me echt lekker alleen ik denk niet dat me vriend het zal eten.

Ook hebben ze van iglo tegenwoordig spinazie met boursin.

TheSam

Berichten: 9892
Geregistreerd: 14-10-04
Woonplaats: Maasland

Re:

Link naar dit bericht Geplaatst: 21-03-06 11:10

Wow... wat een goeie tips hier! Ik krijg gelijk honger

Melf
Berichten: 628
Geregistreerd: 11-01-05

Re:

Link naar dit bericht Geplaatst: 21-03-06 14:34

Ik gebruik het altijd wanneer ik kipfilet vul met pesto. Kipfilet open snijden, (ruim) vullen met groene pesto. Vervolgens kipfilet weer 'dicht', en in de pan. Wanneer de kipfilets bijna klaar zijn ze even uit de pan halen. Boursin Cuisine erin, even goed roeren. Volgens de kipfilets erin en het 'laatste stukje' laten garen.
Je kan Boursin Cuisine overigens ook heel goed invriezen - handig als je niet alles gebruikt!

Tjaldur

Berichten: 2017
Geregistreerd: 04-12-05
Woonplaats: Sint-Oedenrode

Re: Boursin cuisine

Link naar dit bericht Geplaatst: 21-03-06 14:39

Gepofte aardappels! Jammiehh!

muppetmayo

Berichten: 3662
Geregistreerd: 25-04-04

Re: Boursin cuisine

Link naar dit bericht Geplaatst: 21-03-06 17:36

Ik gooi altijd thaise roerbakmix (van de ah zo'n zakje) in de pan met blokjes ham. Dit bak ik eventjes, en gooi erna een grote lepel boursin cuisine doorheen. Eventjes laten pruttelen, en je hebt een heerlijk sausje voor over de pasta

L_Odette
Berichten: 184
Geregistreerd: 07-11-05

Re:

Link naar dit bericht Geplaatst: 21-03-06 17:40

Pasta koken*liefst van die buisjes ook wel penne* afgieten, in een pan champignons bakken, boursin toevoegen, daarna gerookte kip in stukkjes en een beetje gehakte peterselie. Heel simpel en erggg lekker....

Godie
Berichten: 206
Geregistreerd: 08-12-04
Woonplaats: Geldrop

Re:

Link naar dit bericht Geplaatst: 21-03-06 18:30

ik heb een heel lekker recept met de boursin cousine!
(tenminste als je van vis houd)

je hebt nodig: BOURSIN COUSINE de tomaat variant.
verder:
*Verse spaghetti
*Knoflook
*olie
*Garnaaltjes (kleine en de wat grotere gamba's)
*Bosuitje
*Geslagen room
*scheutje ketjap manis.
*klein blikje tomatenpuree


Mix wat geslagen room onder de boursin(naar behoeve)
Maak dit mengsel warm, en voeg de knoflook toe(ook naar behoeve, voor het gemak gebruik ik altijd uit een tube), Voeg hierbij ook het blikje tomaten puree en de (in ringetjes) gesneden bos ui aan toe.
Verwarm dit geheel, en voeg er op het laatst de kleine garnaaltjes aan toe.

Wok de grote gamba's in een wok met wokolie, flink wat knoflook en ketjap.

Kook de spaghetti, voeg de boursin pas op het bord toe en leg de gamba's erbij/op/naast.

Het lekkerst is om dit te serveren in combinatie met een lekkere frisse salade (naar keus natuurlijk) en lekker brood met kruidenboter.


Je kunt ook nog met de vis variëren of toevoegen. ik maak er ook wel eens echt een vis-zooitje van.

Jellie

Berichten: 10283
Geregistreerd: 11-07-03

Re:

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter : 23-03-06 09:00

Wow zeg wat een reactie's! Zit wel genoeg inspiratie voor mij bij

calimerootje

Berichten: 423
Geregistreerd: 15-03-06
Woonplaats: vlaardingen

Re:

Link naar dit bericht Geplaatst: 23-03-06 10:49

Jellie schreef:
Wow zeg wat een reactie's! Zit wel genoeg inspiratie voor mij bij


Voor mij ook!

Orly
Berichten: 45
Geregistreerd: 05-08-04
Woonplaats: Zaandijk

Re: Boursin cuisine

Link naar dit bericht Geplaatst: 03-04-06 16:54

Op de site van boursin (boursin.nl) staan ook recepten

ijspeert

Berichten: 939
Geregistreerd: 09-04-03
Woonplaats: Overal ter wereld

Re:

Link naar dit bericht Geplaatst: 06-04-06 17:46

kipfiletje in stukjes snijden bruin bakken boursincuisine erdoor en met stokbrood serveren en sla bij

Jellie

Berichten: 10283
Geregistreerd: 11-07-03

Re:

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter : 06-04-06 22:38

Ohjammie dat klinkt ook smakelijk

Hoe lang kan je t trouwens geopend in de koelkast laten staan?