Moderators: Polly, Muiz, NadjaNadja, Telpeva, Essie73, ynskek, Ladybird
DeedeJee schreef:Ik vind het zo opvallend dat het altijd een Amerikaanse wetenschapper is die dat soort dingen ontdekt heeft. Het lijkt wel alsof er aan alles wel iets is tegenwoordig waar je ziek van wordt of dood van gaat.
mandymonica schreef:Ik vraag me echt af: wat kan je nou nog wél drinken?
Melk is dus ongezond. Vruchtensap ook, dat tast je tandglazuur aan. Geldt ook voor frisdrank en dat kan ook nog eens een "dikmaker" zijn door de toegevoegde suikers. Thee en koffie bevatten ook ongezonde stoffen (cafeïne, theïne; valt in groene thee nog mee, misschien is dat nog een optie). Wijn en bier bevatten alcohol en daar zijn positieve en negatieve effecten van bekend.
Blijft over: water. Daar is als het goed is weinig mis mee, zo lang je het uit een Nederlandse kraan of uit een fles drinkt.... Daar is toch geen lol aan!
Leven is nou eenmaal gevaarlijk en je moet ergens dood aan gaan. Ik stoor me daarom maar niet aan dit soort berichten.... melk is veel te lekker en ik drink het VEEL.