
voor 1 persoon:
1 pistolet wit
75 gr rundergehakt liefst gekruid
½ ui
1 eetl. gedroogde nasi kruiden
½ theel. tomatenketchup
½ theel. ketjap
½ theel. kerrie
zout en peper naar smaak
¼ rode paprika
15 gr geraspte kaas
½ theel. peterselie
berijdings wijze:
-verwarm de over voor op 200°c
-snijd het stokbrood over de gehele lengte door
-hol het stokbrood uit en bewaa het broodkruim
-week de gedroogde nasigroenten in een klein beetje water
-maak de ui schoon en snipper ze
-meng het gehakt me de broodkruim de nasigroenten de ui zout peper ketjap kerrie en tomaten ketchup
-vul de helften brood met het gehakt mengsel
-leg het stokbroodje in de oven en laat het gehakt in 20 min gaar worden
-was de paprika haal de pitjes eruit
-snijd de paprika in hele smalle reepjes
-haal het stokbroodje uit de oven
-doe de reepjes paprika erop en bestrooien met geraspte kaas
-plaats het stokbroodje 10 minuten trug in de oven tot de kaas gesmolten is
-neem het stokbrood uit de oven en garneer deze met peterselie
let a.u.b. niet op spel fouten ik heb namelijk dyslectie
ik hoop dat het smaakt....
groetjes janneke