Eigenlijk vind ik voorgepaneerde snitzels altijd een beetje ranzig Vaak zit er net zo'n vetlelletje onder het paneermeel en dat zie je dan niet *jakkes* Ik 'maak' ze liever even zelf van dunne lapjes varkensfilet, wat peper en zout, geklopt eitje en wat paneermeel. 't Is 5 minuten werk maar dan smaakt het ook veel beter en je weet precies wat er onder het paneermeel zit
Afwezig tot nader order. Bij vragen graag contact opnemen met een ander teamlid. It's not easy being green *** Kermit ***
Dat is nou ( o.a. ) precies waarom ik voorbewerkte schnitzels haat ! Je weet nooit wat er onder zit toch ? Is het een mooi stukje vlees of een of andere leerlap ???? Pure camouflage dat schnitzelgedoe ! Althans... hoeft niet altijd natuurlijk, maar meestal dan.
Dus gewoon zoalt Oscar al zegt... bij voorkeur zelf doen.
Ik doe het thuis thuis ook meestal zelf, maar ja, ik ben student, lui.. En die van de AH zijn meestal nog best lekker, maar dit ging dus echt nergens over! (heb de tweede ook heel lief voor mijn huisgenootjes overgelaten )
Er zijn ook slechte en goede slagers ! De diepvriesschnitzels van de Aldi zijn inderdaad een gunstige uitzondering, al heb ik ze gisteren toch nog weer binnen drie minuten tot hondenvoer gekregen. Boter blijkbaar te heet en dus in no-time pikzwart !