Bobotie: hoe het bovenste laagje eróp krijgen?

Moderators: NadjaNadja, Essie73, Muiz, Maureen95, Firelight

Toevoegen aan eigen berichten
 
 
Elles

Berichten: 22816
Geregistreerd: 14-06-01
Woonplaats: Flevoland

Bobotie: hoe het bovenste laagje eróp krijgen?

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter : 14-09-04 20:53

Ik heb nu een keer of 3 bobotie gemaakt, van zowel een kant en klaar zakje als "gewone" recepten. Maar er zou een laagje op moeten liggen van een ei-mengsel. Dat lukt bij mij dus nooit: zodra ik het erop giet, zakt het gewoon door het gehakt heen Scheve mond
Vanavond ook weer, ik had een variatie met een custard-laagje. Ook die liep er gewoon doorheen.
Wat doe ik toch verkeerd?? Verward

Toess

Berichten: 12028
Geregistreerd: 27-08-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 17-09-04 11:15

Ik maak wel eens Boboti maar doe er nooit een laagje eimengsel op??

Jantien

Berichten: 6469
Geregistreerd: 25-03-02
Woonplaats: Zweden

Link naar dit bericht Geplaatst: 17-09-04 12:07

Wat meer ei-mengsel maken, of een kleinere schaal gebruiken zodat je gehakt wat dichter opeen-gepakt ligt Verward