Bobotie: hoe het bovenste laagje eróp krijgen?

Moderators: Nadia, Coby

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Elles

Berichten: 22822
Geregistreerd: 14-06-01

Bobotie: hoe het bovenste laagje eróp krijgen?

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 14-09-04 19:53

Ik heb nu een keer of 3 bobotie gemaakt, van zowel een kant en klaar zakje als "gewone" recepten. Maar er zou een laagje op moeten liggen van een ei-mengsel. Dat lukt bij mij dus nooit: zodra ik het erop giet, zakt het gewoon door het gehakt heen Scheve mond
Vanavond ook weer, ik had een variatie met een custard-laagje. Ook die liep er gewoon doorheen.
Wat doe ik toch verkeerd?? Verward


Toess

Berichten: 11986
Geregistreerd: 27-08-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 17-09-04 10:15

Ik maak wel eens Boboti maar doe er nooit een laagje eimengsel op??

<3 Trotse mama van R obin (2007) & M ilan (2013) <3

Jantien

Berichten: 6468
Geregistreerd: 25-03-02
Woonplaats: Oulu, Finland

Link naar dit bericht Geplaatst: 17-09-04 11:07

Wat meer ei-mengsel maken, of een kleinere schaal gebruiken zodat je gehakt wat dichter opeen-gepakt ligt Verward

The universe is a big place. But it's okay - you'll grow into it.
-Carl Munson-


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: _Mirjam, Els92, Googlebot, kaatje77, Lau, Madeira_, Marleen_vA, Nannetje7, sjaslique, viphorse, Warboel, xSimonee en 57 bezoekers