hoe maak jij nou vis klaar?

Moderators: Nadia, Coby

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
ellepel

Berichten: 37357
Geregistreerd: 24-02-04
Woonplaats: assen

hoe maak jij nou vis klaar?

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 09-08-04 19:48

ik zoek recepten met vis.

welke vis gebruik je?

waar haal je die, en neem je dan vis die je zelf nog helemaal schoon moet maken?

en natuurlijk hoe bereid je het, dus tijdsduur, welke kruiden je gebruikt,waarin je het bereid (oven,koekepan etc..)
en wat je erbij eet.

ook onbekende soorten die je niet vaak ziet ben ik heel erg nieuwsgierig naar Haha!

thnx! OK dan!



Natalie

Berichten: 4331
Geregistreerd: 01-09-01
Woonplaats: Alken (België) (Limburg)

Link naar dit bericht Geplaatst: 09-08-04 20:24

Grillen
Bakken in de pan
Stomen
In de oven

Kan niet direct zeggen welke vis ik hoe maak... hangt er net vanaf waar ik zin in heb... Maar neem nu bijvoorbeeld zalm, de ene keer grill ik 'm, de andere keer bakken, nog een andere keer gaat ie de oven in en soms stoom ik 'm ook wel eens...

Sommigen maken het leven mooier, gewoon door er te zijn...
30-05-2007 Annelies
20-02-2009 Daan

Marije_jiplover

Berichten: 19460
Geregistreerd: 14-01-02
Woonplaats: Ergens onder de zon...

Link naar dit bericht Geplaatst: 09-08-04 21:16

Ik heb pas kabeljauwfilet gekruid met wat zout en provencaalse kruiden en cajun kruiden in een glazen schaal gelegd en daar een klein beetje water en een klein beetje boter bij gedaan en dat iets van 3 minuten in de magnetron gestoofd. Dat was errug lekker! Verder gepofte aardappeltjes (ook in de magnetron) gegeten en worteltjes met peultjes erbij.
Lekker hoor!

/3 Jip en Elmo mijn hemel op aarde, Duvel en Estor mijn stars in heaven /3
Om vreugde te kunnen vermenigvuldigen, moet men haar delen
Je kunt de richting van de wind niet veranderen, wél de stand van de zeilen.

coydog

Berichten: 4656
Geregistreerd: 19-09-03

Link naar dit bericht Geplaatst: 10-08-04 11:03

Tonijn of zwaardvis doen het ook goed op de bbq, of een forel in folie met knoflook en rozemarijn(dat wrijf ik er dan ruim tussen).
Natuurlijk ook zout en peper erop.
Kabeljauw met italiaanse kruiden mix, bakken in olijfolie met gedroogde tomaten en olijven.
Dat dan op een ciabatta, misschien een beetje pesto erop.
En mijn vriend is helemaal weg van slibtong, gebakken ik olie met en beetje margarine.
Alleen peper en zout erop.
We kopen alles in principe schoongemaakt.

And then she realized nothing would change...

FennekeR
Full-Time Bokker

Berichten: 6598
Geregistreerd: 09-04-04

Link naar dit bericht Geplaatst: 10-08-04 18:43

Moten zalm met kruiden (liefst vers) een beetje invetten met olie en een schijfje citroen er boven op, in alufolie en dan op de barbecue. Heel erg lekker, zelfs voor iemand die eigenlijk niet van vis houdt. Haha!

I haven't lost my mind, it's backed up on disk somewhere.

ellepel

Berichten: 37357
Geregistreerd: 24-02-04
Woonplaats: assen

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 10-08-04 20:40

klinkt lekker!
had al begrepen dat citroen erg goed op de vis kan, bij haast alle soorten wel..

A woman needs two men in her life - the horse of her dreams and a jackass to pay for it.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: ellen05, MissBambi en 46 bezoekers