Paella heerlijk Maar ik krijg hem hier niet zo lekker als daar !
Emilia
Berichten: 4042
Geregistreerd: 25-06-04
Woonplaats: Ergens op het platteland
Geplaatst: 27-08-04 12:49
Paella!!Heerlijk, met al dat vis en dan die gamaba's die je moet ontleden om ze te kunnen eten . Jammie!!
En olijven!!
Ik was laatst op Mallorca en daar hadden ze een soort mayo met knoflook. Je moest daarin je olijf stoppen. Of je kon dat spul om je broodje eten. Echt verrukkelijk , maar wel stinken die avond en dag erna. (zo veel knoflook). Stond geloof ik wel een half uur tanden te poetsen, maar dat hielp ook niet echt.
blensink
Berichten: 5608
Geregistreerd: 21-03-04
Woonplaats: Benidorm
Geplaatst: 05-09-04 00:26
Het recept voor sangria zoals wij hem in de discotheek maakte 10 jaar geleden was:
1 liter
ijsblokjes citroen, sinasappel in schijfjes gesneden
2 seconden rum 2 seconden gin 2 seconden cognac 2 seconden vodka 1 seconde grand manier 1 seconde contreiau (hoe schrijf je dat ook alweer heb echt ruzie met de letters) 1 seconde licor 43
aanvullen tot 1/3 van de kan met sangriawijn de rest met sinas
voor sangria met champagne
1/3 van de kan vullen met champagne en de rest aanvullen met sinasappelsap
aan het eind een scheutje rode zoete limonade siroop
de secondes tel je zo door het te tellen (eenentwintig . twee en twintig)
Verder kun je je sangria natuurlijk maken zoals je wilt meer vruchten toevoegen zoals banaan, appel, aardbeien, enz.
En die knoflooksaus die ji bedoeld is alioli ook verkrijgbaar in de supermarkt in nederland, mijn nicht is er helemaal weg van en was zo blij dat ze het in nederland ook kan kopen.
iwayalover
Berichten: 7755
Geregistreerd: 02-02-03
Woonplaats: Boxmeer(Noord-Brabant)
Geplaatst: 05-09-04 20:03
Op de camping waar ik werkte maakten ze iedere donderdag Paella. Dat vond ik echt vies! Maargoed ik hou dan ook absoluut niet van vis. Voor de visliefhebbers is het vast heel goed te eten.