Dat ligt er helemaal aan met hoeveel personen we zijn en hoeveel tijd ik heb
Bijvoorbeeld met kerst maak ik voor ca. 15 personen een warm buffet klaar.
Bij de traiteur haal ik warmhoudbakken (weet even niet wat de officiele naam is) en daar doe ik allerlei gerechten in.
O.a. varkenshaas met bospaddestoelensaus, kip met een zelfgemaakte saus, zelfgemaakte sate, gegratineerde aardappels, div. warme groenten, voor de kids gehaktballetjes met saus, frietjes, rijst etc.
En met kerst natuurlijk een flinke kalkoen
Als we eters krijgen dan maak ik meestal een 3-gangenmaaltijd klaar.
Meestal als voorafje iets wat ik vantevoren al klaar kan maken (soep, carpaccio oid.).
Bij het hoofdgerecht maak ik meestal een paar dingen waaruit de gasten kunnen kiezen (verschillende vlees- of visgerechten met garnituur).
Als toetje iets zelfgemaakts of ijs met lekkere dingen erbij.
En natuurlijk koffie met chocolade na