Moderators: NadjaNadja, Essie73, Muiz, Maureen95, Firelight
Sonja schreef:Dan krijg je een lekker gebonden saus als het klaar is. Het bindt de uien en het stoofvocht zeg maar. Is erg lekker!
Overigens is een scheutje bruin bier erin ook erg lekker.
lageveld schreef:Komt dus aardig overeen met mijn ingredienten Phia ...
Maar gaat dit helemaal zonder water ? Valt het vlees helemaal uit elkaar ? En hoe ziet het met de hoeveelheden ? Ik neem voor uien en vlees ongeveer hetzelfde gewiicht.
Hoe zit het met de verhouding boter/vlees/uien ?
Wordt het niet heel erg vet zo? (kan ik wel hebben hoor ) Welke soort boter ?
Boter is voor mij gewoon boter, maar dan ook echte boter. Helaas is het zo ingeburgerd om andere dingen ook boter te noemen dat hierover vaak verwarring ontstaat.
Sonja schreef:Bij Phia hoef ik niet te gaan eten want dan gaan mij darmen binnen een kwartier in protest (terecht want 2 pakjes boter is op z'n zachtst gezegd niet gezond...)
Charmed_One schreef:sorry dat ik m weer boven haal... maar zou iemand een simpele recept van hachee kunnen geven?