Het Carpaccio-avontuur

Moderators: Nadia, Coby

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Imker

Berichten: 17287
Geregistreerd: 30-10-01

Het Carpaccio-avontuur

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 11-04-04 12:22

Bij de Lukas was verleden week de carpaccio in de aanbieding en aangezien we dat nog nooit hadden gegeten, moest ik toch maar es van mezelf een verpakkinkje meenemen.

Gisteravond was het zover en was de carpaccio ontdooid. Ik had een lekkere dressing gemaakt van honing, mosterd, olie, oregano en citroensap en haalde er even een stukje vlees doorheen.
Gatver, dat was echt vies. De dressing was lekker, maar het vlees.... bah, dat iemand dat weg kan krijgen.

Daar stond ik dus met 3 porties carpaccio. Zonde om weg te gooien, maar wat zou ik er mee kunnen doen? Je raad het al, de koekenpan kwam tevoorschijn, de olie en ik heb alle carpacciootjes gebakken en verder gewoon opgediend als hoort bij carpaccio.

Iemand die de overgebleven 8 porties op wil komen eten?????? Haha!

Achilles Spr. B+20 Dr. L1+21 L2+17 M1+2!!
Olivius Dr. L2+15 M1+13, M2+15, Z1+10, Z2+2, promotie naar P-paard!!!


Oscar
Forumcoordinator

Berichten: 95010
Geregistreerd: 23-09-01
Woonplaats: Braboland

Link naar dit bericht Geplaatst: 11-04-04 17:01

Nee dank je wel Knipoog
En dan te bedenken dat ik gisteren nog zwaar op zoek ben geweest naar goede carpaccio, maar het was helaas overal uitverkocht Verdrietig

It's not easy being green *** Kermit ***

ArwenLune

Berichten: 6667
Geregistreerd: 04-06-03
Woonplaats: Wageningen

Link naar dit bericht Geplaatst: 11-04-04 19:03

Ik vind het heerlijk met pijnboompitten en dressing.. maar de hele goedkope is vaak niet te eten. Echt goede carpaccio is wel lekker hoor! Neem maar eens in een restaurant...

"They say the snow on the roof is too heavy; they say the ceiling will cave in. His brains are in terrible danger!"

ibikus
Berichten: 20688
Geregistreerd: 15-05-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 11-04-04 23:14

Lekker juist joh!
Probeer het nog eens, bedje van veldsla, plakjes carpaccio eroverheen, dressing van olijfolie, frambozenazijn, peper, zout en honing erover heen, beetje geraspte old Amsterdam en geroosterde pijnboompitjes...
Heerlijk!
Bij ons ligt het steevast in de vriezer, lekker makkelijk om in huis te hebben en het is zo lekker

Vanes

Berichten: 3164
Geregistreerd: 06-12-02
Woonplaats: Noord-Holland

Link naar dit bericht Geplaatst: 12-04-04 07:27

Capaccio is echt heerlijk.
Met wat sla en pijnboompjes erover en wat dressing OK dan!

Caira
Berichten: 23383
Geregistreerd: 20-07-02
Woonplaats: Schoorl

Link naar dit bericht Geplaatst: 12-04-04 12:41

Ja maar je hebt carpaccio en carpaccio he!

Oscar
Forumcoordinator

Berichten: 95010
Geregistreerd: 23-09-01
Woonplaats: Braboland

Link naar dit bericht Geplaatst: 12-04-04 16:52

Precies, en daar zit behoorlijk veel verschil in.
Ik heb ook weleens carpaccio gekocht die echt zo taai was als de kont van Napoleon Lachen
Van die dikke plakken met draden er doorheen, echt niet te pruimen.
Sinds die ervaring ga ik bijna altijd naar de traiteur / slager in de stad, die verkoopt superlekkere ingevroren carpaccio.

It's not easy being green *** Kermit ***

Kido

Berichten: 5145
Geregistreerd: 04-08-03
Woonplaats: Ergens op deze aardbol.....

Link naar dit bericht Geplaatst: 12-04-04 21:11

Heb laatst carpaccio ergens gegeten echt jammie..........denk gewoon dat je de verkeerde heb gekocht?

Als tranen een trap konden bouwen en herinneringen een brug.
Dan klommen we de hemel in en brachten we jullie gezond mee terug.

Whisper en Shadow Together forever

Imker

Berichten: 17287
Geregistreerd: 30-10-01

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 13-04-04 08:01

Kido schreef:
Heb laatst carpaccio ergens gegeten echt jammie..........denk gewoon dat je de verkeerde heb gekocht?


Daar ben ik dus ook bang voor Bloos .

Achilles Spr. B+20 Dr. L1+21 L2+17 M1+2!!
Olivius Dr. L2+15 M1+13, M2+15, Z1+10, Z2+2, promotie naar P-paard!!!

ibikus
Berichten: 20688
Geregistreerd: 15-05-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 13-04-04 08:37

Na ja, dan is er nog een optie,
katjes en hondjes smullen ervan Haha!
Carpaccio is ongekruid dus het is niet slecht voor ze.

(En als de beestjes het laten staan, weet je dat je het zelf ook beter niet had kunnen eten Tong uitsteken )

Imker

Berichten: 17287
Geregistreerd: 30-10-01

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 13-04-04 11:10

Helaas Sjuimpje, ik ben niet in het gelukkige bezit van een stelletje carnivoren... het ziet er naar uit dat ik OF het zelf op zal moeten eten (dus bakken) OF dat ik het weg ga geven aan een liefhebber.

Achilles Spr. B+20 Dr. L1+21 L2+17 M1+2!!
Olivius Dr. L2+15 M1+13, M2+15, Z1+10, Z2+2, promotie naar P-paard!!!

Tessebes

Berichten: 16685
Geregistreerd: 09-09-02
Woonplaats: Den Haag

Link naar dit bericht Geplaatst: 14-04-04 16:17

Mmmmm... ik krijg er gelijk trek in!
Ik denk idd dat je de verkeerde hebt gekocht.

Eline

Berichten: 73118
Geregistreerd: 07-10-03
Woonplaats: Delft

Link naar dit bericht Geplaatst: 14-04-04 16:22

Ook ik denk dat je de verkeerde gekocht heb

de keren dat ik het gegeten heb was het namelijk erg lekker Lachen

miepmiep

Berichten: 2348
Geregistreerd: 20-02-04

Link naar dit bericht Geplaatst: 16-04-04 11:56

Als je ooit in de gelegenheid komt: Bestel het een keer in een restaurant! Kan je er niet meer omheen dat het "in het echt" wel lekker is!! Haha!

En als je het dan nog niet hoeft kan je mij wel even bellen, dan eet ik het wel voor je op! jummie!


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Cer, Jeika, sharonalover en 11 bezoekers