Vrijdag wil ik mie gaan maken voor mijn ouders en broer. Maar ik weet helemaal niet hoe dat moet en wat je er bij nodig hebt.
Kun je er ook zo'n pot zoet-zure saus overheen doen en van die stukjes kip erdoor? En wat is het verschil met nestjes en die losse sliertjes?
Eigenlijk ben ik gewoon heel benieuwd hoe jullie mie klaarmaken en welke tips jullie voor mij hebben
Larish
Berichten: 7417
Geregistreerd: 27-04-03
Woonplaats: Nuenen
Geplaatst: 28-03-04 17:06
*rent naar mijn moeder*
Ze maakt heel vaak mie namelijk.
Nestjes en losse sliertjes is volgens mij niet echt een verschil. Ons mam maakt altijd een lekker pittig sausje met groenten en kip erdoor.
* Ellen *
Berichten: 1672
Geregistreerd: 09-04-01
Woonplaats: Ommen
Geplaatst door de TopicStarter: 28-03-04 17:09
aha dank je voor de tip!
Mayo
Berichten: 16796
Geregistreerd: 17-01-01
Woonplaats: De Meern
Geplaatst: 28-03-04 18:22
Je hebt zat kruidenmixjes in van die doosjes in de supermarkt, hier staat precies op hoe je het moet maken en wat je erin moet doen
Anoniem
Geplaatst: 30-03-04 14:45
mie heb je in heel veel verschillende soorten. Als je het jezelf heel makkelijk wil maken moet je even naar de oriental superstore rennen en daar een potje kruidenmix halen. Datzal nog niet makkelijk zijn want je hebt wel 100 verschillende smaken voor mie.