Ik vroeg me af of frikandellen ook in de oven goed gaar worden. Ben van plan om morgen weer eens wat te gaan bakken met bladerdeeg. En dacht ineens aan worstebroodjes. Dus wou ik het met een frikandel proberen, maar ik heb een flauw idee of die dingen ook in de oven kunnen. Weten jullie het ?
Ik zou de frikandellen eerst even voorbakken (in de pan) en dan pas in het bladerdeeg in de oven... Ik denk dat anders het bladerdeeg te snel 'gaart' t.o.v. de frikandel
Accept what is, let go of what was, have faith in what will be
nou ik had laatst dus n keer geprobeert met n frikandel in de magnetron op de ovenstand, maare mooi dat het niet lukte moest 14 min erin 10 om te ontdooien ofzo en 4 om op temp. te komen. maar toen die klaar was was de frikandel kei en kei hard lekker dan
shetland bokker #4
Als ik zin heb in huiswerk kruip ik stil in een hoekje en wacht tot het nare gevoel weer weg is