Pagina 1 van de 1
Lintpasta met spinaziesaus
Geplaatst:
12-02-04 12:54
door Dioxide
Benodigdheden
1 pak groene lintpasta
1 pak spinazie a/la creme
1 pakje room
3 ons kipfilet
1 pakje Boursin
eventueel gebakken spekjes
Bereiding
Snijd de kipfilet in blokjes en bak die op een laag vuurtje.
De spinazie koken zoals aangegeven staat op de verpakking, in de tussentijd ook de pasta koken zoals op de verpakking staat angegeven.
Roer de blokjes kip door de spinazie en voeg de room toe.
De boursin door de room en spinazie roeren.
Als de saus mooi glad is schep je de pasta op je bod en doe je de saus daar overheen.
Eet smakelijk!
Geplaatst:
13-02-04 00:25
door Carlaa
Lintpasta? Bedoel je stiekem Tagliatelle?
Maar het klinkt als een heerlijk recept! Volgende week eens proberen denk ik, we eten veel pasta maar gek genoeg vrijwel nooit met spinazie!
Geplaatst:
13-02-04 00:26
door Karin
Dit is ontzettend lekker! Ik at het in mijn studententijd erg vaak, het was de specialiteit van een van mijn huisgenootjes.
Ook lekker met allerlei andere soorten pasta.
Geplaatst:
13-02-04 10:08
door Kitty
Dat is inderdaad een echte studentenmaaltijd!
Ik gooi er vaak ook nog wat cashewnootjes door en wat pijnboompitten. En dan maak ik het met gewone spaghetti.
Geplaatst:
13-02-04 13:13
door jantina
Heerlijk! Ik eet het weleens zonder boursin, maar met blauwe schimmelkaas. (niet te veel van die kaas trouwens, dan overheerst het zo)
Geplaatst:
13-02-04 14:24
door Dioxide
Ons mam die kwam aanzetten met dit recept. Had ze van een vrouw gekregen waar ze werkt
Ik had eerst ook zoiets van; "Gatverdamme, wat ziet dat er ranzig uit zeg!" Maar toen ik het proefde was ik helemaal verkocht
Nooit geweten dat dat echt een studentenkostje was
Geplaatst:
13-02-04 14:26
door Hevonen
Ja, met geroosterde pijnboompitjes erop en voor de vega's onder ons, kipfilet weglaten of vervangen door quornblokjes.
Geplaatst:
14-02-04 17:59
door Samantha_
Klinkt lekker,
ga t ook eens maken!
Geplaatst:
14-02-04 23:30
door Sizzy
Ik heb het toevallig van de week nog op.
Erg lekker
Ik eet het altijd met tonijn
Geplaatst:
15-02-04 20:16
door lageveld
Kitty schreef:Dat is inderdaad een echte studentenmaaltijd!
Ik gooi er vaak ook nog wat cashewnootjes door en wat pijnboompitten. En dan maak ik het met gewone spaghetti.
Nou moe ! Moet ik nog weer een of andere studie vezinnen ook
Geplaatst:
15-02-04 21:13
door jantina
Ik heb het vanavond gemaakt, dit keer met boursin, zoals jullie boven al aangaven. Ik vond het erg lekker, ik had er nog champignons en spekjes doorgegooid. Verschil met de blauwe aderkaas is dat het iets minder pittig is. Ik heb er daarom nog maar even flink vers gemalen peper doorgedaan. De volgende keer doe ik er nog een extra teentje knof door geloof ik
Geplaatst:
18-02-04 13:03
door manzano
Ik eet het wel eens ja, maar dan zonder boursin en dan vaak nog een uitje er doorheen. Jammie! Alleen heb ik een tijd gehad dat ik er vreselijke buikkramp van kreeg. Ik dacht dus dat ik niet tegen spinazie kon (of de creme ervan), maar nu gaat het weer goed. Joepie!!
Geplaatst:
18-02-04 15:36
door offspring
mmmmmmmmmmm lekker hoormar ik mag niet weeeeeeeh ben nog steeds op dieet
Geplaatst:
18-02-04 16:52
door Boomerang
Klinkt echt zalig...vooral rond dit tijdstip. kant niet meer aan klanten denken maar aan eten eten eten. hebben jullie dit probleem ook altijd vanaf een uur of 4?
Geplaatst:
18-02-04 16:55
door Lennon
Je hebt me op een ideetje gebracht voor morgen (donderdag = pastadag hier)...
Het wordt penne met spinazie/champignons/gehakt of gerookte zalm
(heb er nu al zin in
)
Geplaatst:
18-02-04 18:32
door Dune
Het klonk zo leker dat ik het vanavond gelijk gemaakt heb.
En inderdaad het was delicious.
Echt een super tip!!
Geplaatst:
18-02-04 18:35
door Samantha_
Ik maak t vaak met gewone pasta, of spirelli pasta.
En zonder kipfilet en spekjes, maar met ui en knoflook er nog bij, en een blik tomaten er doorheen.
Ook lekker!