Lintpasta met spinaziesaus

Moderators: Nadia, Coby

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Dioxide

Berichten: 6304
Geregistreerd: 10-06-03
Woonplaats: Brabo in Zuid-Limburg

Lintpasta met spinaziesaus

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 12-02-04 11:54

Benodigdheden
1 pak groene lintpasta
1 pak spinazie a/la creme
1 pakje room
3 ons kipfilet
1 pakje Boursin

eventueel gebakken spekjes

Bereiding
Snijd de kipfilet in blokjes en bak die op een laag vuurtje.
De spinazie koken zoals aangegeven staat op de verpakking, in de tussentijd ook de pasta koken zoals op de verpakking staat angegeven.
Roer de blokjes kip door de spinazie en voeg de room toe.
De boursin door de room en spinazie roeren.
Als de saus mooi glad is schep je de pasta op je bod en doe je de saus daar overheen.

Eet smakelijk!

// Sir Hendrik - Russische olietanker op pootjes //


Carlaa

Berichten: 2863
Geregistreerd: 25-03-03
Woonplaats: Zuidoost Drenthe

Link naar dit bericht Geplaatst: 12-02-04 23:25

Lintpasta? Bedoel je stiekem Tagliatelle?
Maar het klinkt als een heerlijk recept! Volgende week eens proberen denk ik, we eten veel pasta maar gek genoeg vrijwel nooit met spinazie!

Karin

Berichten: 61661
Geregistreerd: 10-01-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 12-02-04 23:26

Dit is ontzettend lekker! Ik at het in mijn studententijd erg vaak, het was de specialiteit van een van mijn huisgenootjes. Haha!

Ook lekker met allerlei andere soorten pasta.

.
If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together. <African proverb>

Kitty

Berichten: 7531
Geregistreerd: 29-01-01
Woonplaats: Assen

Link naar dit bericht Geplaatst: 13-02-04 09:08

Dat is inderdaad een echte studentenmaaltijd!
Ik gooi er vaak ook nog wat cashewnootjes door en wat pijnboompitten. En dan maak ik het met gewone spaghetti.

Dé website voor de wedstrijdruiter: Startlijsten.nl

jantina

Berichten: 12359
Geregistreerd: 13-01-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 13-02-04 12:13

Heerlijk! Ik eet het weleens zonder boursin, maar met blauwe schimmelkaas. (niet te veel van die kaas trouwens, dan overheerst het zo)

Dioxide

Berichten: 6304
Geregistreerd: 10-06-03
Woonplaats: Brabo in Zuid-Limburg

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 13-02-04 13:24

Ons mam die kwam aanzetten met dit recept. Had ze van een vrouw gekregen waar ze werkt Haha!
Ik had eerst ook zoiets van; "Gatverdamme, wat ziet dat er ranzig uit zeg!" Maar toen ik het proefde was ik helemaal verkocht Haha!

Nooit geweten dat dat echt een studentenkostje was Verward

// Sir Hendrik - Russische olietanker op pootjes //

Hevonen

Berichten: 2916
Geregistreerd: 21-01-04
Woonplaats: up north

Link naar dit bericht Geplaatst: 13-02-04 13:26

Ja, met geroosterde pijnboompitjes erop en voor de vega's onder ons, kipfilet weglaten of vervangen door quornblokjes.

Samantha_

Berichten: 9186
Geregistreerd: 20-12-02

Link naar dit bericht Geplaatst: 14-02-04 16:59

Klinkt lekker, Vingers aflikken ga t ook eens maken!

Sizzy

Berichten: 27232
Geregistreerd: 11-09-01
Woonplaats: Den Haag

Link naar dit bericht Geplaatst: 14-02-04 22:30

Ik heb het toevallig van de week nog op.
Erg lekker Vork Ik eet het altijd met tonijn Lachen

Het leven is een gebakje!

lageveld

Berichten: 3370
Geregistreerd: 03-09-01
Woonplaats: Lähden

Link naar dit bericht Geplaatst: 15-02-04 19:16

Kitty schreef:
Dat is inderdaad een echte studentenmaaltijd!
Ik gooi er vaak ook nog wat cashewnootjes door en wat pijnboompitten. En dan maak ik het met gewone spaghetti.


Nou moe ! Moet ik nog weer een of andere studie vezinnen ook Haha!

jantina

Berichten: 12359
Geregistreerd: 13-01-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 15-02-04 20:13

Ik heb het vanavond gemaakt, dit keer met boursin, zoals jullie boven al aangaven. Ik vond het erg lekker, ik had er nog champignons en spekjes doorgegooid. Verschil met de blauwe aderkaas is dat het iets minder pittig is. Ik heb er daarom nog maar even flink vers gemalen peper doorgedaan. De volgende keer doe ik er nog een extra teentje knof door geloof ik

manzano

Berichten: 17691
Geregistreerd: 22-10-01
Woonplaats: Vleuten

Link naar dit bericht Geplaatst: 18-02-04 12:03

Ik eet het wel eens ja, maar dan zonder boursin en dan vaak nog een uitje er doorheen. Jammie! Alleen heb ik een tijd gehad dat ik er vreselijke buikkramp van kreeg. Ik dacht dus dat ik niet tegen spinazie kon (of de creme ervan), maar nu gaat het weer goed. Joepie!!

offspring

Berichten: 377
Geregistreerd: 16-10-02
Woonplaats: Nieuwkoop

Link naar dit bericht Geplaatst: 18-02-04 14:36

mmmmmmmmmmm lekker hoormar ik mag niet weeeeeeeh ben nog steeds op dieet

When love is a drug, then let me be your dealer!

Boomerang
Berichten: 1479
Geregistreerd: 03-06-03
Woonplaats: Onbekend

Link naar dit bericht Geplaatst: 18-02-04 15:52

Klinkt echt zalig...vooral rond dit tijdstip. kant niet meer aan klanten denken maar aan eten eten eten. hebben jullie dit probleem ook altijd vanaf een uur of 4?

Natalie

Berichten: 4331
Geregistreerd: 01-09-01
Woonplaats: Alken (België) (Limburg)

Link naar dit bericht Geplaatst: 18-02-04 15:55

Je hebt me op een ideetje gebracht voor morgen (donderdag = pastadag hier)...
Het wordt penne met spinazie/champignons/gehakt of gerookte zalm
(heb er nu al zin in Haha!)

Sommigen maken het leven mooier, gewoon door er te zijn...
30-05-2007 Annelies
20-02-2009 Daan

Dune

Berichten: 254
Geregistreerd: 16-09-01
Woonplaats: Overijssel

Link naar dit bericht Geplaatst: 18-02-04 17:32

Het klonk zo leker dat ik het vanavond gelijk gemaakt heb.
En inderdaad het was delicious.

Echt een super tip!!

PROFIEL IS AANGEPAST, NU MET FOTO'S!!!!

Samantha_

Berichten: 9186
Geregistreerd: 20-12-02

Link naar dit bericht Geplaatst: 18-02-04 17:35

Ik maak t vaak met gewone pasta, of spirelli pasta.
En zonder kipfilet en spekjes, maar met ui en knoflook er nog bij, en een blik tomaten er doorheen. Vingers aflikken
Ook lekker! Vork


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Bjarni, Cocodox, Fox_xy, manonutjuh en 61 bezoekers