Wat te eten vanavond? Ik heb liggen...

Moderators: Nadia, Coby

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Angelique18

Berichten: 3599
Geregistreerd: 27-05-02
Woonplaats: Naast de efteling

Wat te eten vanavond? Ik heb liggen...

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 26-01-04 12:34

Witlof.. 6 stronken.. Spruitjes... En boontjes *van die lange groene dingen*
Aardappels en rijst zijn natuurlijk ook van de partij..

Aan vlees heb ik liggen: gehakt, gehakt, gehakt, gehakt, gehakt... Kip, Braadlappen *rundvlees dus*, en kipfilet...

Heb ook div. sausjes en jus hier liggen.. en kruiden e.d in overvloed..
Ook kaas en spekkies zijn aanwezig..
IEMAND ENIG IDEE WAT IK ZAL MAKEN VANAVOND???
Hoeft natuurlijk niet gemixt te worden he Haha! whahaha..

Eventueel iets erbij halen in de supermarkt is ook niet erg.. Wie komt er met een overheerlijk idee??

Allerliefste Kasper en Mick, Ik zal jullie NOOIT vergeten


Kayla

Berichten: 11273
Geregistreerd: 20-10-01
Woonplaats: Groningen

Link naar dit bericht Geplaatst: 26-01-04 12:53

Pizza?

Angelique18

Berichten: 3599
Geregistreerd: 27-05-02
Woonplaats: Naast de efteling

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 26-01-04 12:54

Hmm.. Nehh Haha! hahaha gister al slecht gegeten..

Allerliefste Kasper en Mick, Ik zal jullie NOOIT vergeten

Apple
Moderator RT, TEN, DRS, AP, AR

Berichten: 68894
Geregistreerd: 27-01-02
Woonplaats: Bij het strand

Link naar dit bericht Geplaatst: 26-01-04 13:02

Witlofsalade met een kipfiletje Lachen. Aardappels of rijst maakt niet zoveel uit (hoewel rijst, en dan satesaus erbij Vingers aflikken).

Kevin: drs L1+9, spr B+2, SGW B+3, Endurance 197 ggk km's (eindstand), Kevin in Uddel
Daisy: drs L2+6, spr B+1, SGW B+1 Rondje door de Bollenstreek

Angelique18

Berichten: 3599
Geregistreerd: 27-05-02
Woonplaats: Naast de efteling

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 26-01-04 13:03

En hoe maken we die salade dan Haha!? receptjesssss Haha!

Allerliefste Kasper en Mick, Ik zal jullie NOOIT vergeten

Apple
Moderator RT, TEN, DRS, AP, AR

Berichten: 68894
Geregistreerd: 27-01-02
Woonplaats: Bij het strand

Link naar dit bericht Geplaatst: 26-01-04 13:06

Witlof fijn snijden (wel even het bittere hart uit de witlof halen).
Appeltje schillen en in blokjes snijden
Blikje mandarijnpartjes afgieten
Eitje koken en in stukjes snijden

Allemaal bij elkaar in schaal gooien, beetje slasaus eroverheen, draai peper uit de pepermolen Vingers aflikken.

Kevin: drs L1+9, spr B+2, SGW B+3, Endurance 197 ggk km's (eindstand), Kevin in Uddel
Daisy: drs L2+6, spr B+1, SGW B+1 Rondje door de Bollenstreek

Imre

Berichten: 12388
Geregistreerd: 31-05-03
Woonplaats: Eelde

Link naar dit bericht Geplaatst: 26-01-04 13:08

ja, witlofsalade!

Witlof snijden en dan in een kom met vruchten (appel, ananas, mandarijn, banaan of zo'n blik vruchtjes) en een sausje van yoghurrt met wat mayo en knoflook! Haha! Of een lekkere dressing uit een potje... De kipfilet kun je er ook gebakken in stukjes doorheen doen! Lekker met aardappels (gebakken)

Werken aan je houding en zit? Deze gediplomeerde Centered Riding instructeur komt aan huis in Noord-Drenthe en rond Groningen-stad!
>> Blog: http://www.ruiterinevenwicht.nl <<

Sjimmy

Berichten: 17716
Geregistreerd: 09-03-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 26-01-04 13:08

Apple schreef:
Witlof fijn snijden (wel even het bittere hart uit de witlof halen).
Appeltje schillen en in blokjes snijden
Blikje mandarijnpartjes afgieten
Eitje koken en in stukjes snijden

Allemaal bij elkaar in schaal gooien, beetje slasaus eroverheen, draai peper uit de pepermolen Vingers aflikken.

En augurk in stukjes paar zilveruitjes, beetje curry erdoor en smullen maar Lachen
Da's mijn versie Knipoog

:evaw:

Angelique18

Berichten: 3599
Geregistreerd: 27-05-02
Woonplaats: Naast de efteling

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 26-01-04 13:09

Met banaan erdoor klinkt iddd wel erg aantrekkelijk..

Nog meer ideeen? zodat ik kan kiezen Haha! LOL Haha!

Allerliefste Kasper en Mick, Ik zal jullie NOOIT vergeten

vikki

Berichten: 14226
Geregistreerd: 21-02-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 26-01-04 13:37

Witlofschotel (witlof in ringen snijden) met kaas en kip (kipfilet in stukjes snijden) en als je het hebt een klein beetje wijn in de oven... Vingers aflikken mijn lievelingshapje...zoooo lekker... en dan met gebakken aardappeltjes.

Imre

Berichten: 12388
Geregistreerd: 31-05-03
Woonplaats: Eelde

Link naar dit bericht Geplaatst: 26-01-04 13:41

oh ja! Door Vikki kom ik op een variant ervan:
Witlof met ham en kaas uit de oven!
Witlofstronk met daaromheen een plak ham en daar weer om zo'n grote lap kaas! Ik doe dit altijd met prei omdat ik dat lekkerder vind dan witlof! Hoe lang het in de oven moet voordat de witlof gaar is weet iik niet. Misschien is het handig om het eerst eventjes beetgaar te koken.

Heel lekker met aardappelpuree en een flinke lading curry! Vingers aflikken

Werken aan je houding en zit? Deze gediplomeerde Centered Riding instructeur komt aan huis in Noord-Drenthe en rond Groningen-stad!
>> Blog: http://www.ruiterinevenwicht.nl <<

Apple
Moderator RT, TEN, DRS, AP, AR

Berichten: 68894
Geregistreerd: 27-01-02
Woonplaats: Bij het strand

Link naar dit bericht Geplaatst: 26-01-04 14:00

Nog een gerecht (maar dan moet je wel naar de winkel)

- Boontjes afhalen en doormidden breken
- ui snipperen
- tomaten in stukjes snijden
- stuk worst (chorizo, ongeveer 200 gram) in stukjes snijden.

Ui bakken, worst erbij. Even laten uitbakken. Boontjes erop, tomaten erop. Flink veel peper (uit de molen) erop.
Extra water toevoegen hoeft niet, in het vocht van de tomaten koken de boontjes gaar.

Dit is een volledige maaltijd, hoeft dus verder niets meer bij Lachen.

Kevin: drs L1+9, spr B+2, SGW B+3, Endurance 197 ggk km's (eindstand), Kevin in Uddel
Daisy: drs L2+6, spr B+1, SGW B+1 Rondje door de Bollenstreek

Angelique18

Berichten: 3599
Geregistreerd: 27-05-02
Woonplaats: Naast de efteling

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 26-01-04 14:02

Ik ga vanavond nog ff boodschapjes doen dus dan neem ik gelijk ff fruit mee voor morgen avond door de witlof..
vanavond heb ik gekozen voor spruitjesstampot.. met kaas en spekkies uit de oven..

Trouwens APPLE dat klinkt ook lekker met die boontjes Hyper!:)

Allerliefste Kasper en Mick, Ik zal jullie NOOIT vergeten

Carlaa

Berichten: 2863
Geregistreerd: 25-03-03
Woonplaats: Zuidoost Drenthe

Link naar dit bericht Geplaatst: 26-01-04 15:22

Mais door de salade vind ik ook altijd erg lekker.. Verschillende soorten paprika, fruit inderdaad.. Ach, wat kan er niet door een salade? Heerlijk, gelijk zin in!

Gast2602
Berichten: 6797
Geregistreerd: 04-01-04

Link naar dit bericht Geplaatst: 26-01-04 15:22

Sambal goreng boontjes?
Toemis Boontjes
Daging smoor
ajam besengek

wiite rijt erbij..klaaaar!

Carlaa

Berichten: 2863
Geregistreerd: 25-03-03
Woonplaats: Zuidoost Drenthe

Link naar dit bericht Geplaatst: 27-01-04 01:24

Hey ehhh Angelique, wat is het nou geworden? Haha!

Angelique18

Berichten: 3599
Geregistreerd: 27-05-02
Woonplaats: Naast de efteling

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 27-01-04 07:26

Spruitjesstampot.. met een beetje kaassaus was t erg lekker Lachen
vanavond worden t boontjes Hyper!:)

Allerliefste Kasper en Mick, Ik zal jullie NOOIT vergeten

Tartuffo

Berichten: 1630
Geregistreerd: 30-06-03
Woonplaats: Hier aan de kust....

Link naar dit bericht Geplaatst: 27-01-04 12:34

Komen we gezellig met z'n allen bij je eten gni gni

** Als je de beste zitplaats in huis wilt, zul je de kat moeten verplaatsen **
** Pas heeft iemand mij een schattig katje gegeven.... en het katje is van mening dat iemand mij aan hem heeft gegeven **

Maaike

Berichten: 11571
Geregistreerd: 12-01-01
Woonplaats: Apeldoorn

Link naar dit bericht Geplaatst: 28-01-04 17:09

Kip met boontjes in pindasaus is ook altijd erg lekker. En rijst erbij Knipoog
KIp in stukjes snijden en in de pan, boontjes eerst koken en dan bij de kip erin, beetje sambal, water, pindakaas en ketjap (voor de pindasaus Knipoog ), rijst koken. Kip, boontjes en saus maak je gewoon in 1 pan (wij doen t in de wok, meer ruimte Haha! ) en serveer je ook in 1 pan. Rijst er apart bij. Erg lekker!!

Je hoeft niet meteen een vlinder te zijn
Obsession SL (v. Orbaldo II) mijn grote trots :+:
FNRS Jurylid F1 t/m F20 en A Proeven


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: idinn, jampy, MarjetLasker en 79 bezoekers