Marcella schreef:Oef zijn de halsband parkieten nu jouw kant op gegaan. Ze hebben hier op de volkstuin complex ook al aardig geplunderd geloof ik. Vraag mij af hoe je er achter kan komen wanneer je paprika goed is (Yolo wonder van de AH).
Paprika eet ik als het er gekleurd uit ziet, heb gele en rode.
parkieten zaten hier altijd al, maar ik had toen nauwelijks druiven, nu wou ik er zelf wel wat houden en ze zaten in de boom van de achterbuurman, dus snel net erover gegooid.
ievie schreef:Sjolvir schreef:OH, de aubergine is dat daar naast een aubergine bloempje? (vind ze alleen neit lekker geloof dus niet dat ik ze ooit ga planten)
Ja!
Ik vond ze eerst ook niet zo, maar het ligt heel erg aan hoe je ze klaar maakt. Als je ze gewoon bakt, worden ze heel taai. Gegrild vind ik ze het lekkerst.
Was dat nou een dikke naaktslak op je plantje?Marcella schreef:Oef zijn de halsband parkieten nu jouw kant op gegaan. Ze hebben hier op de volkstuin complex ook al aardig geplunderd geloof ik. Vraag mij af hoe je er achter kan komen wanneer je paprika goed is (Yolo wonder van de AH).
Hoe zien ze er nu uit? Weet niet of ze moeten verkleuren?
Gegrild lijkt mij ook beste optie, doe ik met de courgettes ook en dan beetje peper erop.
Ja, dikke naaktslak, stikt het hier van geen afvoeren aan.. En geloof me elke slak die ik zie wordt verwijderd... definitief verwijderd.. (zonder gif, want heb hond en kat in tuin lopen, dus tja.. rapen en weggooien in grond kliko of vermoorden)