Moderators: NadjaNadja, Essie73, Muiz, Maureen95, Firelight
LadyMadonna schreef:Kaassoufle vind ik echt heel ranzig
Humus ken ik niet
Bizzybijtje, chili con carne is toch echt een vleesgerecht... wat doe jij erdoor dan?
Citaat:1blik kidneybonen
1blik tomatenblokjes
1 blik maïs
1 prei
1 grote winterpeen
kruidenmix chili con carne
Eerst de prei klein maken en bakken, dan de worteltjes (gesneden) er bij en ff meebakken. Dan tomaten en kruidenmix en laten pruttelen. Op het laatst de bonen en maïs nog toevoegen dat ze ook warm zijn (liefst niet te lang). Serveren met tortillachips of rijst
ClauH schreef:Ik gebruik tegenwoordig altijd de helft van de hoeveelheid vlees van die ik vroeger gebruikte en eigenlijk merk ik geen verschil....
Vroeger deed ik door de pasta bijvoorbeeld 500 gram gehakt (voor 4 personen), nu maar 250 gram, als je daar ook nog eens veel groente door doet merk je echt geen verschil.
Hetzelfde geldt voor de rijst en de hoeveelheid kip.
Verder 1x in de week een kaassouffle of ei.
Broodbeleg vind ik nog moeilijk, ik hou niet van zoet namelijk... dus voornamelijk kaas en sandwichspread.....