Al veel gezocht maar nog niet gevonden. En misschien weet Bokt het wel! Wanneer je naar een wokrestaurant gaat en je kiest bijv voor gamba's van de bakplaat maken de koks altijd op het eind een prutje van knoflook, lente ui en een soort olie. Dat vervolgens over je product gaat en een heerlijke smaak heeft. Weet iemand wat voor vloeistof/olie daarvoor gebruikt wordt?
Laura82
Berichten: 7465
Geregistreerd: 05-06-06
Geplaatst: 23-08-16 16:41
Grappig, dat vroeg ik me laatst ook af! Ik weet het antwoord dus helaas niet, maar ik hoop dat iemand hier nog antwoord geeft
Anoniem
Geplaatst: 23-08-16 16:42
wokolie?
Het handigste lijkt me bij dat restaurant te vragen wat het is.
Laatst bijgewerkt door Anoniem op 23-08-16 16:44, in het totaal 1 keer bewerkt
Jilletje
Berichten: 8172
Geregistreerd: 18-11-06
Woonplaats: Limmen
Geplaatst: 23-08-16 16:43
Oohhww oohhww!!! Ik meen dat 'onze' wok dat vermengd met kruidenboter