Natalie schreef:Dat is een saus die op 10 minuutjes klaar kan zijn... Vind ik toch behoorlijk snel...
Als je bekijkt dat ik normale spaghettisaus (bolognaise met groenten) minstens 1u op heb staan...
Gewone spagettisaus zelf gemaakt heb ik ook in een 15 minuten klaar....
-Je braad je gehakt aan.
-Doe je een schepje knoflook bij (uit een potje van Xenos)
-Groentenschotel erbij
-Blikje mexicomix van bonduelle. (wel ff water eruitgieten)
-Blikje smack (de groene) klein snijden ern doorheen.
-Pakje Tomato Frico (rode pakje van Heinz)
-miniblikje tomatenpureee
-spagettisaus bolognaise of zoiets...
Gooi alles nadat je gehakt klaar is achter elkaar de pan in en klaar is je heerlijke saus.
Wil je het pittig hebben dan tabasco er doorheen....
Kaas eroverheen en stokbrood met kruidenboter..... je heb geen kind meer aan je visite
Ik maak deze bij alles soorten pasta en altijd een groot succes.
Morgen weer een hele pan maken... jammie heb er nu al trek in.
Vanavond tartaartjes, doperwtjes en aardappeltjes... gewoon lekker.