Ik had op mijn verjaardag zo'n chocolade fondu-pakketje gekregen van een vriendin. Daar zitten van die pastilles in die je dan moet smelten en dan kan je mooi met lange vingers, spekjes enz. dippen...
Allen nu heb ik per ongeluk de wikkel ervan weggegooit. Ik weet dat je het in de pan moet warm maken (magnetron kan ook), maar niet of er nog wat bij moet of precies hoe en wat. Zijn er mensen hier die weten wat ik bedoel voor pakketje en hoe je het dus klaarmaakt? Om naar de Hema te gaan lukt me de eerste dagen niet, dus misschien dat iemand hier er al ervaring mee heeft? Ik heb er namelijk wel erg veel zin in...
Mocht het nou niet zo zijn, dan doe ik het gewoon op de goede gok, maar zou altijd mooi zijn als iemand wist of er nog wat bij moet of een lekkere tip...
Carlaa
Berichten: 2867
Geregistreerd: 25-03-03
Woonplaats: Drenthe
Geplaatst door de TopicStarter: 26-12-03 15:37
Oops, het is fondue toch?
Wmijn
Berichten: 3654
Geregistreerd: 11-08-02
Woonplaats: Eindhoven
Geplaatst: 27-12-03 14:49
Misschien kun je in dit topic wat tips vinden: [VT] Chocoladefondue Verder zou ik het niet weten, maar ik gok dat je die pastilles gewoon warm moet maken en dat daar alles al in zit.