Laatst had ik een kwarktaart gemaakt, alleen in de plaats van in de koelkast doen, had ik hem per ongelijk in de vriezer gedaan Tegen de tijd dat we hem wilde eten was hij snoeihard
Ik heb dat wel eens vergelijkbaar gehad. Bij mij zat de pizza ertussen gezakt zeg maar, dus nog net iets beter dan bovenstaande Dat krijg je als je een diepvries pizza eerst laat ontdooien en vervolgens op een rooster bakt
Anoniem
Geplaatst: 04-10-16 09:54
Daarom doe ik er altijd een bakpapiertje onder, onder alles haha!
Ik had gister een misbaksel van een mok-cake, both of them.. Zowel de naturel als de choco-variant, en ze waren ook nog eens niet lekker.. Het vorige recept dat ik er van had was met ei, ik miste in deze recepten het ei en denk ook dat ze daarom niet lekker waren? Bij de naturel-versie was de cake aan de randen super droog, uiteraard buiten de mok gegroeit, en super blank. Verder ook erg smaakloos helaas.. De chocolade versie zat een enorme laag olie bovenop, kon ik zo afgieten
Ik vond die mugcakes ook echt vreselijk.. de bovenkant heel droog en de onderkant nog nat. Wel zeker twee keer zo lang in de magnetron gedaan en nog steeds. Ook hoopte de bloem onderin op, mixen is niet makkelijk in een mok
MarlindeRooz
Correspondent
Berichten: 33794
Geregistreerd: 27-02-10
Woonplaats: Apeldoorn
Geplaatst: 04-10-16 10:14
goldenarrow schreef:
En dat is waarom ik mijn eigen oven heb in mijn studentenhuis De gemeenschappelijke oven bij ons ziet er ook zo uit
+1 bah bah bah. Dat is me die 50 euro wel waard.
Calice
Berichten: 9827
Geregistreerd: 31-05-04
Woonplaats: Hardinxveld-Giessendam
Geplaatst: 26-12-16 15:40
Kerst, het ideale moment voor misbaksels .
Het plan was een mooie kerstboom cake en die versieren met de kids. Maar de cake viel al helemaal uit elkaar dus dacht hem wel de kunnen plakken met glazuur. Maar het glazuur lijkt meer op een soort nattig kwakje .
Britta31
Berichten: 13140
Geregistreerd: 26-11-13
Woonplaats: Naast Britt,Nappie,Aag en Sasa en Max.
Die kerstboom is wel echt een topper voor deze rubriek zeg!
Nou, ik heb weer een pareltje! Nu lijkt het misschien een iets-wat mislukte speculaas koek. Maar dit is een mierzoete citroentaart! Ik ben een behoorlijke zoetekauw, maar dit is echt veel te zoet. En hij was helemaal aan de taartvorm vastgekoekt. Dit was het mooiste stuk.