lekkere recepten?

Moderators: NadjaNadja, Essie73, Muiz, Maureen95, Firelight

Toevoegen aan eigen berichten
 
 
_Linda

Berichten: 4506
Geregistreerd: 22-10-02

lekkere recepten?

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter : 13-12-03 20:15

hoi,

een vriendin en ik waren laatst allerlei lekkere dingen aan het verzinnen om een ste maken zoals appeltaart, ijstaart, wafels etc. maar weten jullie nog iets lekkers om te maken en wat niet al te moeilijk is.
ben benieuwd!

Linda

Jennygirl

Berichten: 4491
Geregistreerd: 15-06-03
Woonplaats: Amsterdam

Link naar dit bericht Geplaatst: 13-12-03 23:56

Helaas, ik weet alleen maar vieze recepten!

Kayla

Berichten: 11273
Geregistreerd: 20-10-01
Woonplaats: Groningen

Link naar dit bericht Geplaatst: 13-12-03 23:57

Ja ik ook sorry...

Anoniem

Link naar dit bericht Geplaatst: 14-12-03 01:32

Pak een bakboek, blader daar eens in en ga tekeer Lachen Speculaas, speculaaskoekjes, gewone zandkoekjes, specialere koekjes, en er staan zat mogelijkheden in een bakboek Lachen

Eehm, of moet het echt simpel zijn? Brownies, chocolate chipcookies, daar bestaan mixen van, ook nog kwarktaarten. Of een cake, kan je een gemarmerde cake maken, een vruchtencake, en leef je uit Haha!

Sting

Berichten: 12858
Geregistreerd: 22-04-03
Woonplaats: Rolde

Link naar dit bericht Geplaatst: 14-12-03 18:00

BOTERKOEK!!
Of cake met chocolade stukjes Haha!:D:D

luv_lot

Berichten: 453
Geregistreerd: 04-11-03
Woonplaats: Drachten

Link naar dit bericht Geplaatst: 14-12-03 18:19

ik weet wel een paar speciale gerechten!
en lekker denk ik Tong uitsteken

Gevulde tomaten

Ingrediƫnten:
-5 kleine tomaten die niet terijp zij
-2 pakjes monchou
-een bosje bieslook
-een dikke plak ham
-zout
-peper

Benodigheden
-mesje en schaar
-theelepel
-kom
-garde
-snijplank
-lepel

Hoe maak je het:
1.Snij de tomaten in de lengte door de midden en haal het vruchtvlees eruit.
2.Doe de twee pakjes monchou in een kom.
3.Was de bieslook en knip ze fijn boven de monchou
4.Snij de ham in repen en daarna in blokjes en doe dat ook in de kom.
5.Doe dan een half theelepeltje zout erbij.
6.Dan nog een mespuntje peper.
7.En dan maar goed roeren. Zorg wel dat de monchou niet te koud is.
8.Verdeel het dan over de tomaatjes.