Moderators: NadjaNadja, Essie73, Muiz, Maureen95, Firelight
Oscar schreef:Ik laat de fond trouwens heel langzaam inkoken nadat ik eerst de paddo's gefruit heb
In totaal duurt het zo'n 20 minuten.
Lijkt me goed, of is het nog te snel ?
** Nee hoor, is prima, dan hebben de smaakjes lekker de tijd om door elkaar te mengen. Lekker met een grof gehakt sjalotje, teentje knof, bouquet garni...... Hmmmmm ik proef het al bijna
We hebben trouwens overheerlijk gegeten.
Alleen heeft het mannetje wat last van buikpijn; vreemd, want hij heeft maar 3 hertenbiefstukken op
** Jeetje wat raar?! Snielugh voor hem hoor! (Ik denk dat het Bambi's wraak is )
Sonja, hopelijk ben je snel weer beter zodat je ook weer wat lekkers klaar kunt (laten ) maken.
** Laten? Door wie? Als mijn vriend kookt eet ik liever niet mee Die is heel lief, maar kan zelfs water nog aan laten branden volgens mij Hihi, maar van 't weekeinde gaat dat vast wel weer lukken!