Moderators: Muiz, Firelight, Maureen95, NadjaNadja, Essie73
Snackie schreef:Het is idd boter, ik had ook al zitten googlen, alleen dan romig geklopt.
Maare scoopen? die had ik nog niet gehoord, blijkt dus de pot leegscrapen met je broodje.
Nou gadverdarrie, boter als ondergrondje voor vleeswaren of hagelslag, oke.. maar om zo te eten?
En buitenom dat. hoe gezond is het om klare boter te eten?puur vet?
Snackie schreef:En buitenom dat. hoe gezond is het om klare boter te eten?puur vet?
tiwi1969 schreef:vroeger was dat er ook, margarine met roombotersmaak zou het moeten zijn.
Ik als roomboterfreak heb het geprobeerd, echt smerig en zeker geen botersmaak.
goeroe schreef:Snackie schreef:En buitenom dat. hoe gezond is het om klare boter te eten?puur vet?
Was het maar boter! Daar is (zoals alles met mate) helemaal niets mis mee. Dit is halvarine met lekker veel zout en andere troep, opgeklopt met stikstof. Dan kun je beter echte roomboter nemen, dat smaakt nog beter ook.
Gebruikers op dit forum: EllaBellaah, GoogleAdsense en 10 bezoekers