lekker recept Pasta met Garnalen ?

Moderators: Nadia, Coby

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Maud_82

Berichten: 2152
Geregistreerd: 14-02-02
Woonplaats: Echt

lekker recept Pasta met Garnalen ?

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 23-09-03 21:37

wie heeft voor mij een lekker maar niet te moeilijk recept voor pasta met garnalen ?

de garnalen liggen te wachten in de koelkast so be hurry ! Vork


Sizzy

Berichten: 27232
Geregistreerd: 11-09-01
Woonplaats: Den Haag

Link naar dit bericht Geplaatst: 23-09-03 21:46

Heb wel een sausje voor je gevonden:

Ingredienten:
300 gr spaghetti/pasta - 30 gr verse basilicum - 100 gr Parmezaanse kaas - 1 teentje knoflook - 200 ml slankroom - zout en peper - 150 gr Noorse garnalen

Bereidingswijze:
Spaghetti/pasta gaarkoken volgens. gebruiksaanwijzing * Een gladde saus maken: door basilicum, knoflook, room en de helft van de Parmezaanse kaas te pureren * De basilicumsaus aan de kook brengen en de garnalen erdoor roeren * De saus 3 min zachtjes doorwarmen zout en peper toevoegen naar smaak * De spaghetti afgieten en over de borden verdelen * De saus erover scheppen en de rest van de kaas verdelen

Het leven is een gebakje!

lageveld

Berichten: 3370
Geregistreerd: 03-09-01
Woonplaats: Lähden

Link naar dit bericht Geplaatst: 23-09-03 22:52

Dat is inderdaad snel Sizzy, maar ik vraag me dan altijd af: waar haal je zo laat op de avond nog verse basilicum vandaan *LOL* Vanuit mijn koelkast geredeneerd zou de room ook nog een probleempje vormen.
Gelukkig heb ik nog geen garnaaltjes aangeschaft .... Lachen
Ben wel benieuwd naar het resultaat uiteraard !

Wmijn

Berichten: 3654
Geregistreerd: 11-08-02
Woonplaats: Eindhoven

Link naar dit bericht Geplaatst: 23-09-03 23:27

Uit de tuin Bij mij staat de bascilicum er weelderig bij Lachen Recept klinkt trouwens goed :J

Dance your cares away - Worries for another day - Let the music play - De Freggles

lageveld

Berichten: 3370
Geregistreerd: 03-09-01
Woonplaats: Lähden

Link naar dit bericht Geplaatst: 24-09-03 00:58

Wmijn schreef:
Uit de tuin Bij mij staat de bascilicum er weelderig bij Lachen Recept klinkt trouwens goed :J


Mmm.. bij mij alleen de selderij, perterselie en bieslook. Volgend seizoen ook maar eens basilicum erbij proberen dan.

Wmijn

Berichten: 3654
Geregistreerd: 11-08-02
Woonplaats: Eindhoven

Link naar dit bericht Geplaatst: 24-09-03 08:03

Lageveld, gewoon zo'n potje op een zonnige plek in de tuin zetten. Vooral dat zonnig is erg belangrijk volgens mij.

Dance your cares away - Worries for another day - Let the music play - De Freggles

Maud_82

Berichten: 2152
Geregistreerd: 14-02-02
Woonplaats: Echt

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 25-09-03 21:12

Ziet er lekker uit Sizzy !

Nog meer recepten zijn welkom hoor ! Ik ga het morgen maken.

Wmijn

Berichten: 3654
Geregistreerd: 11-08-02
Woonplaats: Eindhoven

Link naar dit bericht Geplaatst: 29-09-03 22:43

Sizzy, dat was dus erg lekker! Overigens is 30 gram verse bascilicum best veel. Zeer positief, want ik heb nogal veel in de tuin staan.
Een salade ernaast is overigens wel een pre, want ik miste iets van groeten.

Dance your cares away - Worries for another day - Let the music play - De Freggles

Natalie

Berichten: 4331
Geregistreerd: 01-09-01
Woonplaats: Alken (België) (Limburg)

Link naar dit bericht Geplaatst: 30-09-03 07:39

Benodigdheden

- 300 g gepelde garnalen
- 500g tagliatelli
- 100g groene boontjes
- 1 tomaat (in blokjes)
- 4 el fijngesneden rozemarijn
- 4 el olijfolie
- peper en zout

Bereidingswijze

- Kook de tagliatelli in kokend gezouten water
- Fruit de rozemarijn in de olijfolie
- Voeg de boontjes toe
- Kruid met peper en zout
- Laat 2 minuten doorkoken
- Voeg op het laatste moment de garnalen toe
- Schik de tagliatelli op het bord en verdeel er de saus over
- Garneer met gedroogde ham, tomatenblokjes en geraspte kaas

Eet smakelijk

Sommigen maken het leven mooier, gewoon door er te zijn...
30-05-2007 Annelies
20-02-2009 Daan

Maud_82

Berichten: 2152
Geregistreerd: 14-02-02
Woonplaats: Echt

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 30-09-03 13:11

Ik heb het gerecht afgelopen zaterdag gemaakt en moet eerlijk zeggen dat het wel lekker was, maar een klein beetje saai was. Volgende keer dus toch wat salade of zo erbij. Knipoog


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: 01San en 8 bezoekers