Laatst eens een kant en klaar pasta gekocht bij de aldi (met champignonsaus of zoiets) en die was best te pruimen. Maar ja... de aldi he.. daarna nooit meer gezien, dus maar zelf een paar keer geprobeerd.
Vandaag dus eindelijk aardig gelukt .. en gaat lekker snel.
Pakje champignonsaus + half pakje champignonsoep (heel pak was voor 6 borden) en een halve rundvleesbouillontablet in een halve liter koud water. Verwarmen (roeren) en een paar minuten koken op een zacht vuurtje. Ziezo ... champignonsaus. Pasta koken, saus erover en klaar was bertus.
En voor wie er toch stukjes lijk in wil hebben, even een kipfileetje in stukjes hakken, bakken en erbij gooien. Is trouwens ook erg lekker om er net voor je 't opdient wat geblancheerde roosjes broccoli en peultjes doorheen te gooien. Yummie!
Die zakjes heb je in de smaken paddestoel, kaas en tomaat. Heerlijk makkelijk. Ik gooi er zelf nog wel altijd wat verse groenten bij zoals broccoli of champignons. Parmezaanse kaas er over en klaar. In een zakje zitten iets van 400 kcal en je eet je buik er vol van.